INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Șumudică s-a despărțit OFICIAL de Gaziantep!

Marius Șumudică NU mai este antrenorul lui Gaziantep // sursă foto: gaziantepfk.org
Marius Șumudică NU mai este antrenorul lui Gaziantep // sursă foto: gaziantepfk.org

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 14:48 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 14:55

Gaziantep a anunțat oficial despărțirea de antrenorul Marius Șumudică (53 de ani). „Divorțul” ar fi avut loc la solicitarea antrenorului, conform unui comunicat oficial al celor din Antep.

După tot scandalul de săptămâna trecută, era limpede că Marius Șumudică nu se mai putea salva la Gaziantep decât dacă învinge în Antalya.

Clubul a anunțat astăzi despărțirea de antrenorul român:

Consiliul Director al clubului nostru s-a întâlnit astăzi cu Marius Șumudică să discute problemele de pe ordinea de zi.

Ca urmare a unui schimb reciproc de idei, Marius Șumudică a prezentat ideea că o schimbare ar fi potrivită pentru echipă, grație iubirii și respectului pe care le poartă clubului și orașului nostru. Ca atare, s-a ajuns la un consens cu Consiliul Director în această privință.

Am dori să-i mulțumim antrenorului și echipei lui valoroase pentru contribuția lor și îi dorim succes în carieră.

- Comunicat Gaziantep

Decizia luată de Simona Halep după victoria de la TAS » Stere Halep a făcut anunțul
SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS
Decizia luată de Simona Halep după victoria de la TAS » Stere Halep a făcut anunțul

Marius Șumudică NU mai este antrenorul lui Gaziantep

După 0-2 cu Bașakșehir, acasă, pe 24 februarie, Consiliul de Administrație al clubului s-a reunit într-o ședință de urgență și a decis, cu 7-6 la vot, să-l demită pe antrenor.

Și totuși, într-o răsturnare surprinzătoare a situației, președintele Memik Yilmaz a hotărât să-l păstreze pe Șumudică după o discuție cu reprezentanții echipei. Maxim, Niță și căpitanul Djilobodji au pledat pentru el.

Încă o înfrângere a consemnat finalul lui Marius Șumudică la Gaziantep

Dar pentru a rămâne avea nevoie de o victorie în Antalya în meciul următor. Ceea ce nu s-a întâmplat. Luni, 4 martie, în ziua în care Șumudică a împlinit 53 de ani, a pierdut încă o dată, 0-1, a 14-a înfrângere a roș-negrilor în actualul campionat (numărul eșecurilor e egal cu cel al victoriilor și egalurilor împreună, 7-7).

Gaziantep nu doar că nu a ieșit din zona retrogradării, însă a mai căzut un loc, ajungând pe 18. Din rău în mai rău. Momentul a fost critic pentru stafful tehnic.

Sunt oameni în vestiar care nu-l mai vor pe Marius Șumudică

Presa turcă a anunțat încă de marți că de această dată Șumudică nu mai poate evita demiterea. Și că, în același timp, el se gândea să plece. Definitiv. Nici antrenorul nu mai părea să găsească o soluție.

„Starea mea de sănătate s-a deteriorat, m-am îmbolnăvit aici. Nu suntem o echipă rea, dar sunt jucători care nu mă vor și nu joacă. Există bisericuțe în vestiar. Trebuie să schimb echipa pe care o am", ar fi declarat Șumudică, au anunțat jurnaliștii locali.

Marius Șumudică a negat că ar renunța el la contract

Marți după-amiază însă, de-abia întors la București, a dezmințit că ar demisiona. „Nu zic, se poate întâmpla orice, dar eu nu am anunțat că plec de la Gaziantep, nici nu am apucat să discut cu conducerea.

Acum am aterizat. Nu știu de unde apar astfel de declarații de la mine, când eu nu am vorbit despre așa ceva. Mi se pare aiurea să apară astfel de informații și eu să stau să dezmint, zău!", a contraatacat tehnicianul pentru Digi Sport.

Se știu variantele pentru înlocuirea lui Marius Șumudică

Marți seară, tot mai multe surse din presa turcă susțineau că Șumudică va părăsi clubul și că ruptura se va întâmpla cât de curând. Ambele publicații cu sediul în Gaziantep, Olay Medya și Telgraf, anunțau că despărțirea va fi chiar miercuri!

Olay și Telgraf ofereau și cele trei posibile variante pentru înlocuirea lui Șumudică: Riza Calimbay, Recep Ucar și Hamza Hamzaoglu. Toți trei sunt liber de contract în acest moment.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Procurorii din Spania cer aproape 5 ani de închisoare pentru Carlo Ancelotti! Italienii susțin că, de fapt, antrenorul ar avea de recuperat bani de la Fisc!
SPANIA
Procurorii din Spania cer aproape 5 ani de închisoare pentru Carlo Ancelotti! Italienii susțin că, de fapt, antrenorul ar avea de recuperat bani de la Fisc!
Care e, de fapt, relația dintre Luis Enrique și Mbappe? Declarația lui Kylian: „Eu am destule probleme”
LIGA CAMPIONILOR
Care e, de fapt, relația dintre Luis Enrique și Mbappe? Declarația lui Kylian: „Eu am destule probleme”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
jonradu
jonradu  •  07 Martie 2024, 07:32

Aia vor sà te dea afarà cà nu te mai suportà ,iar tu te juri pe ursul din pàdure cà ai salvezi. Pierzi ,cà echipa nu joacà nimic iar tu ca o 'cocotà' masculinà vii si spui ; M-am imbolnàvit aici. La tine caracterul si linguselile pe langà cei puternici sant o armà cu dublu efect. Nu ai 'cojoness' hombre cà tu oricum habless siempre Portughes ! La tine nici limba Romanà nu te ascultà.

anonim91
anonim91  •  06 Martie 2024, 20:46

Pacat. daca mai statea un pic isi lua cetatenia turca si isi schimba si numele in Marius Ninel Sumudica Tayyip Memik..

1945sv0509
1945sv0509  •  06 Martie 2024, 19:09

Cred ca pe sumumica si acum il doare capul dupa piciorul primit in c.r.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează