INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAZIANTEP - RIZESPOR 2-0

GAZIANTEP - RIZESPOR 2-0 // Ce jucător l-a supărat pe Marius Șumudică: „L-am schimbat imediat. Aș fi intrat pe teren”

Marius Șumudică +8   FOTO
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 08:53

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul celor de la Gaziantep, a explicat criza de nervi pe care a avut-o în timpul victoriei cu Rizespor, scor 2-0.

„M-am uitat pe statistici, am avut 23 de ocazii de gol. Am ratat două penalty-uri, am dat de două ori bară. E frumoasă victoria, dar am obținut-o cu suferință. Greu. După fiecare antrenament, îi pun să bată penalty-uri. La al doilea, am zis să bată al doilea executant, îl numisem deja înainte de joc pe Maxim.

L-a rugat (n.r. Demir pe Maxim). Alex fiind un băiat de caracter, a vrut să-l lase să se reabiliteze. Tot stadionul striga «Maxim, Maxim», eu fac semn să bată Maxim și tu te încăpățânezi. Eu nu puteam să ajung la el, pentru că aș fi intrat în teren!”, a declarat Șumudică, la TV Digi Sport.

„L-am luat în brațe, l-am dus în fața suporterilor și și-a cerut scuze. Am nevoie de el, e un jucător util. Am fost supărat că nu mi-a respectat decizia mea la al doilea penalty și l-am schimbat imediat. După care nu am avut nicio treabă” - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

GAZIANTEP - RIZESPOR 2-0 // MECI NEBUN PENTRU ȘUMUDICĂ

La a doua lovitură de pedeapsă din meci, Alexandru Maxim (29 de ani, mijlocaș ofensiv) a cerut să execute el, însă Muhammet Demir a insistat și a tras peste poartă, moment în care Șumudică „a luat foc” pe margine.

În culmea furiei, i-a făcut semn lui Demir că e nebun și a părut că pleacă la vestiare. S-a întors însă și l-a înlocuit imediat pe jucătorul turc. În final, după ce Djilobodji a făcut 2-0 (90+1), antrenorul l-a îmbrățișat pe Demir, făcându-le semn fanilor să-l aplaude.

VEZI ȘI:

Cosmin Contra și-a găsit angajament după plecarea de la echipa națională

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează