CAMPIONATE  ·  CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA

GAZIANTEP // VIDEO Clipul zilei în Antalya :D Un fotbalist al lui Șumudică, reprezentație de zile mari în fața camerei

Articol de — , Luni, 13 Ianuarie

Fotbaliștii lui Marius Șumudică au atras privirile încă de când au coborât din autocar în cantonamentul din Turcia.

Papy Djilobodji, 31 de ani, senegalezul din centrul defensivei lui Gaziantep, s-a dat în spectacol în fața camerei. L-a inclus în spectacol și pe șoferul autocarului, fără voia sa însă.

De cum a coborât din autocar, Papy a ținut să demonstreze că este un bun dansator și că simte muzica. A avut răbdare pentru o reprezentație totală, una care a atras privirile și colegilor, care au râs atunci când au trecut pe lângă el, iar unii chiar l-au altoit.

VICTORIE ÎN AMICALUL CU HONVED

Gaziantep a câștigat la limită, 1-0, amicalul disputat duminică în Antalya, cu Honved Budapesta, fosta adversară a Craiovei din Europa League. Deși scorul n-o arată, formația lui Marius Șumudică a dominat de la cap la coadă meciul contra maghiarilor, însă a înscris golul victoriei pe final de meci, din penalty. Olarenwaju Kayode a transformat în siguranță, iar echipa la care Toșca și Morais au fost integraliști s-a impus. Meciul a fost urmărit din tribună de Dani Coman, Bogdan Andone și restul staffului celor de la Astra.Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Atalanta - SPAL

Digi 4
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×