INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Glen Johnson se întoarce la Chelsea! Pompey îl dă cu 18 milioane de €, de 4 ori mai mult decît plătise pentru el!

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2009 00:00

Fundaşul dreapta al naţionalei Angliei, Glen Johnson, este prima achiziţie a lui Chelsea în era Ancelotti. Pentru serviciile sale, gruparea de pe Stamford Bridge îi va plăti lui Portsmouth 19 milioane de euro, de 4 ori mai mult decît primise de la Pompey în 2007 în schimbul jucătorului de culoare.

Deşi este curtat insistent de Tottenham Hotspur şi de Liverpool, internaţionalul englez îşi doreşte să se întoarcă la Chelsea, unde vrea să demonstreze că se poate impune în condiţiile unei concurenţe acerbe cu portughezul Bosingwa. Folosit titular de Fabio Capello în confruntarea pe care reprezentativa Albionului a cîştigat-o aseară în Kazahstan (4-0), Johnson este anunţat în primul 11 al Angliei şi în partida de miercuri contra Andorrei.

În afară de Johnson, Ancelotti i-a mai cerut pe foştii săi elevi de la Milan, Kaka, Pato sau Andrea Pirlo, dar şi pe atacantul lui Aston Villa, Ashley Young, ales şi în acest sezon în echipa ideală a campionatului şi desemnat cel mai bun tînăr jucător din Premier League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  07 Iunie 2009, 17:57

goal.com/en-us/news/85/england/2009/04/26/1231651/ashley-young-named-pfa-young-player-of-the-year

 •  07 Iunie 2009, 17:33

aaron lennon a fost declarat cel mai bun tanar jucator din Anglia nu Young.

 •  07 Iunie 2009, 17:29

@Max... ti-a explicat skrilla care-i treaba :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează