INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Genarro Gatusso, "nebunie" pe banca lui AC Milan: "Nu sunt un mare antrenor" » 6 victorii consecutive

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 01 martie 2018 22:25

AC Milan s-a calificat miercuri în finala Cupei Italiei, după ce a eliminat-o pe Lazio, în urma loviturilor de departajare (scor 5-4), ambele partide încheindu-se la egalitate scor 0-0, conform Goal.

A fost un alt succes obținut de antrenorul Gennaro Gattuso, care a ajuns la 6 partide consecutive fără gol primit pe banca lui AC Milan și totodată 13 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile. Italianul rămâne modest şi nu consideră că a avut o contribuție importantă la obținerea acestor rezultate.

"Ştiu că îi înnebunesc câteodată pe jucători la antrenamente, dar uitându-ne la răsplată, în cele din urmă, totul merită. Suntem o formație foarte tânără și va trebui să devenim echipa la care fanii visează. Vreau să clarific faptul că nu sunt un mare antrenor. Sunt încă la început, încă nu am obținut nimic. Și Vincenzo Montella are un merit important, deoarece a introdus câteva concepte importante precum păstrarea posesiei", a spus Gattuso.

De partea cealaltă, tehnicianul lui Lazio, Simone Inzaghi, consideră că echipa sa merita să ajungă în finală.

"Milanul a făcut două jocuri foarte bune, dar, probabil, pe parcursul celor două meciuri, meritam să fim în finală. Ăsta este fotbalul, îmi felicit băieții și singurul lucru pe care ei l-au greșit a fost că nu a reușit să finalizeze niciuna dintre șansele avute în cele două partide", a declarat Inzaghi.

În finala de pe 9 mai, care va avea loc pe stadionul Olimpico din Roma, Milan o va întâni pe rivala Juventus Torino.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează