INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POVESTE

GENIAL » Mario Balotelli a comis-o din nou :) » Pariul pe care l-a câștigat: "Eu am uitat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2018 10:08

Il Giornale a publicat o poveste a lui Mino Raiola cu Mario Balotelli. Impresarul a vorbit despre o nebunie a atacantului de la Nice, căruia i-a împrumutat mașina sa, un Bentley de lux.

"Mario e nebun. Dar îl iert pentru că e băiat bun și sufletist. M-a întrebat dacă poate să îmi împrumute mașina. I-am zis că da, dar doar dacă dă două goluri cu Marseille.

Eu am uitat de pariu, dar după meciul cu Marseille m-a sunat. « Mino, dă-mi cheile », uitasem, « Ce chei? ».

« Mino, am dat două goluri, ai promis că-mi dai mașina », mi-a zis. Ce să fac, n-am avut de ales, i-am dat mașina. S-a dus la un restaurant și a lovit un pilon de beton când dădea cu spatele. M-a sunat și mi-a zis: « Mino, îmi pare rău ».

Nu am putut să mă supăr pe el. Nu te poți supra pe Mario. E un fenomen. A suferit mult când a fost un copil", a zis Mino Raiola.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  11 Martie 2018, 14:54

de cate ori veti posta povestea asta? ati mai postat-o si mai demult?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Martie 2018, 12:00

Mario Balotelli este cel mai mare caracter de fotbalist pe care l am vazut ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează