INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GENK

GENK // Ianis Hagi, analizat dur în presa din Spania: „N-a reușit să calce pe urmele tatălui său”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 09:55

Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) a fost criticat de către publicația spaniolă Fichajes, din cauza faptului că fostul fotbalist de la Viitorul nu a reușit să se impună până acum în Belgia, la Genk.

Fiul miticului Gică Hagi nu are rolul scontat la Genk. Ianis e exemplul perfect al jucătorului care nu a reușit să calce pe urmele tatălui său. Într-un moment cheie al carierei sale, când ar fi putut atrage atenția echipelor mari, Ianis a jucat doar 700 de minute la Genk.

E cea de-a doua experiență în afara României pentru Ianis, care a mai evoluat la Fiorentina, fiind considerat atunci prea tânăr și lipsit de experiență pentru a-și începe cariera în fotbalul mare", au notat cei de la fichajes.com.

690 de minutea evoluat Ianis pentru Genk în actuala stagiune, reușind 3 goluri și 4 pase decisive

6.000.000 €este cota de piață a lui Ianis, potrivit Transfermarkt

VIDEO » Anamaria Prodan: „Nu-i dădeam niciodată tricoul cu numărul 10 lui Ianis”

VEZI ȘI:

MONTERREY - AL-HILAL, liveTEXT de la 16:30 // Echipa lui Răzvan Lucescu joacă pentru o sumă importantă, cu Ovidiu Hațegan la centru

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
dinamo100
dinamo100  •  21 Decembrie 2019, 18:35

I Hagi are de facut fata unui handicap major: numele pe care il poarta si presiunea pe care acest nume o exercita pe umerii sai. Iar tatal sau nu a facut decat sa mareasca aceasta presiune, sa-l scoata mereu in fata, sa-l puna sub lupa, sa l faca sa para mai mare decat este.

klauz
klauz  •  21 Decembrie 2019, 15:28
Postat de Stoica Relu pe 21 Decembrie 2019, 12:36

Ochiometric e f bine.Problema e ca el nu a reusit sa se impuna pe postul lui.Nu cred ca e pregatit fizic si metal cum trebuie.Si Mutu cand a venit la Dinamo n a facut nimic jumatate de sezon.Abia din sezonul urmator a inceput sa joace f bine.La vremea respectiva Liga l era la acelasi nivel cu Belgia,sau chiar un pic peste.Eu zic sa avem rabdare si sa nu l mai comparam cu Hagi senior.Sunt alt aluat,alt tip de jucator si nu e obligatoriu sa fie la fel de bun.Nu scrie nicaieri ca daca tatal a fost f bun trebuie si fiul.Comparatii facute de habarnisti rautaciosi.Eu cred ca Hagi Jr va fi un jucator peste mediu.nu foarte..

E deplasata comparatia cu Mutu... Ala a dat peste 100 de goluri in serie a, din actiune, nu din 11m... Mutu a avut vlaga si forta dintotdeauna, Ianix asta nu are nici vana, nici vlaga, e o ameteala, doarme pe el... Nu e vorba bnici despre acomodare, nici despre pregatire fizica si psihica, e vorba ca Ianix Hagi nu stie fotbal, nu are nici un pic de talent, nu are sut, nu poate pasa, nu a driblat pe nimeni niciodata, doar da mingea si se arunca pe jos; ori sta pe loc, ori se arunca pe jos, asta face pe teren. Nu are nici un sut pe porta cu intentie, nu poate lovi mingea care ruleaza, da pur si simplu pe langa ea... Paralel cu fotbalul, lipsa totala de talent!

klauz
klauz  •  21 Decembrie 2019, 15:24
Postat de Dan Pastrama pe 21 Decembrie 2019, 12:19

in 700 minute 3 goluri 4 pase de gol...o fi putin....cati au cifrele astea?

Numeri prost... Ianix Hagi nu are 3 goluri, are doua penalty-uri furate de la fotbalistii care le-au scos, ca el nu e in stare sa scoata un penalty pentru ca nu ajunge in careu cu mingea la picior, ca de aruncat pe jos se arunca la greu, dar nu in careu, unde nu ajunge. Mai are un "gol" care e de fapt o executie ratata, a dat pe langa, a luftat penibil, dar pentru ca era la 3-4 m de poarta, mingea a intrat oricum. Deci nu are nici un gol... Spui ca are 4 pase de gol, e o aberatie, nu are nici una. Sunt 3 lovituri de colt batute la gramada si o "pasa" data vrand sa traga la poarta (ceea ce NU POATE, nu stie suta deloc), a dat iarasi pe langa, luftand, iar mingea a ricosat INTAMPLATOR la unul de la Genk. Deci pasa fara sa vrea.. Adica 0 pase cu intentie. O nulitate acest Ianix Hagi, pur si simplu nu stie fotbal, nu are defel talent, o incredibila plasa luata de Genk... Un ***, nascut paralel cu acest sport.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează