INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GENK

Genk, primul răspuns oficial în cazul lui Ianis Hagi: „Să fim sinceri, nu merita mai mult!”

Articol de - Publicat marti, 04 februarie 2020 14:15

Directorul sportiv Dimitri De Conde, cel care s-a ocupat de transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul, spune că „nu a fost vina jucătorului. Ianis, cu o certă importanță în țara sa, ca fiu al lui Hagi, a avut momente dificile la noi cu acest statut”.

Replica belgienilor pentru declarațiile lui Gheorghe Hagi nu a întârziat. Într-un interviu pentru cotidianul Het Belang Van Limburg, directorul sportiv Dimitri De Conde a comentat „cazul Ianis". „Este adevărat că Hagi nu a împlinit imediat rolul creativ pe care îl aveam în minte", a declarat oficialul flamand, cel care s-a ocupat de transferul mijlocașului în vârstă de 21 de ani de la Viitorul. 

„E de înțeles că nu s-a simțit bine în tribună"

„Sigur, ne-ar fi plăcut să fi fost altfel. Dar nu este vina jucătorului. Ianis, cu o certă importanță în țara sa, ca fiu al lui Hagi, a avut momente dificile la noi cu acest statut", a adăugat De Conde.

 „Nu s-a simțit bine când a stat în tribună și e de înțeles. Însă nu a existat suficient suport sportiv pentru a spune că ar fi meritat mai multe minute, că trebuia să devină jucător de bază. Să fim sinceri. Probabil că e mai bine să împrumuți un fotbalist aflat într-o asemenea situație. E vorba de respect. Sperăm să fie folosit mai multe minute în Scoția".

„Nu a depins de el”

După transferul la Rangers, Gică Hagi le-a transmis mesajul său celor de la Genk: „Ce s-a întâmplat nu a depins de el. Când a jucat și a depins de el, a fost unul dintre cei mai buni. Mă bucur că a plecat la o echipă unde să joace. E un transfer bun".

vezi și:

Un nou scenariu pentru Ionuț Radu: titular la Udinese sau prima rezervă la Inter din vară?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (14)
lake1001
lake1001  •  05 Februarie 2020, 04:09

Bătrînul Hagi nici acum nu a aflat că Ianis nu s-a transferat....băieţelul este doar împrumutat pînă se coc cireşele. Nici de vorbit si nici de priceput româneste nu prea poate.

superhahalera
superhahalera  •  05 Februarie 2020, 03:05
Postat de Dan Petnaise pe 04 Februarie 2020, 15:54

Nu are condiție fizică. El ne-a mâncat meciul de la Europene cu Germania, făcând acel fault inutil la 2-1 pt. noi. Nici tatăl său nu avea, dar avea cine să alerge pt. el.

In sfarsit am citit un comentariu OBIECRIV de la cineva care stie fotbal. I-ai dat-o direct in ochiu ala ,stii tu . Neamul romanesc a fost injosit si indobitocit de niste macheoni *** care nici macar nu vorbesc corect romaneste

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1408746745832403
Orhidee Ro  •  05 Februarie 2020, 00:36

Deusdat-baiatul si-a spus parerea. De la si pana unde nu stiu cine e mai dasgetat

Vezi toate comentariile (14)
Comentează