INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

OFICIAL „Telenovela” Wijnaldum a ajuns la final » Fotbalistul, prezentat de noul club!

Georginio Wijnaldum // foto: Guliver/gettyimages
Georginio Wijnaldum // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 17:16 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 17:19

Georginio Wijnaldum (30 de ani) este noul jucător al celor de la PSG, pentru care va evolua până în iulie 2024.

„Telenovela” Wijnaldum s-a încheiat. Fotbalistul a fost anunțat oficial drept noul fotbalist al lui PSG, vicecampioana Franței.

PSG l-a „suflat” pe Wijnaldum

Wijnaldum, care a evoluat pentru Liverpool în ultimele 5 sezoane, părea destinat să semneze cu Barcelona, dar PSG a intrat pe fir și l-a „suflat” catalanilor. Mijlocașul central olandez a fost convins de salariul pe care PSG i l-a propus: 9,5 miloane de euro pe sezon.

„Mesajul meu pentru fani este că sunt fericit să mă alătur clubului vostru, să joc pentru voi. Promit că atât timp cât voi juca pentru PSG voi da totul, mă voi antrena din greu, voi încerca să devin mai bun și sper că vă vom putea aduce multe trofee. Sper că voi putea ajuta echipa să vă aducă bucurii”, a transmis Wijnaldum, mesajul fiind publicat pe rețelele sociale ale clubului din Paris.

27,5 milioane de euroa plătit Liverpool în 2016 pentru a-l lua pe Wijnaldum de la Newcastle, care îi achitase 20 de milioane lui PSV în 2015

236 de meciuria jucat Wijnaldum în cinci sezoane la Liverpool, marcând 22 de goluri în toate competițiile; a cucerit patru trofee pe „Anfield”

30.000.000 de euroe cota lui Wijnaldum, potrivit transfermarkt

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Squadra azzurra, gata de asalt! Elevii lui Mancini încep Euro în mare formă

S-au înfoiat „cocoşii”! Scandal între două vedete din naţionala Franţei

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (2)
scandautor
scandautor  •  11 Iunie 2021, 14:30
Postat de rumunek pe 10 Iunie 2021, 18:44

Wijnaldum a a costat 25 și e evaluat la 30 de milioane. Maguire, urmașul lui Butcher la MU, tăietor de lemne și spaima chelnerilor, a costat vreo 80. Noaptea minții...

Atâta e evaluat, dar dacă ar fi fost vorba de transfer, suma ar fi fost mult mai mare. Și nu mă refer doar la perioada dinainte de pandemie (oricum, cifrele o luaseră razna și încă sunt așa). Să ai un asemenea jucător și să „reușești” să-l pierzi gratis... supertalovitură managerială a echipei de conducere de la Liverpool.

rumunek
rumunek  •  10 Iunie 2021, 18:44

Wijnaldum a a costat 25 și e evaluat la 30 de milioane. Maguire, urmașul lui Butcher la MU, tăietor de lemne și spaima chelnerilor, a costat vreo 80. Noaptea minții...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează