INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

GERARD DEULOFEU. Pleacă de la Barcelona! 3 echipe din Serie A au intrat în cursă pentru mijlocașul de 23 de ani

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 19:59

Mijlocașul Barcelonei, Gerard Deulofeu, ar putea reveni în această iarnă în Serie A. Potrivit publicației Calciomercato, Deulofeu se află pe lista de achiziții a cluburilor Napoli, Inter Milano și AC Milan.

Aceeași sursă susține că internaționalul spaniol este tentat să semneze cu AC Milan, club la care a evoluat în primăvara anului 2017 sub formă de împrumut de la Everton.

De altfel, Deulofeu nu a uitat perioada petrecută la formația milaneză și alături de mesajul postat de Anul Nou pentru fani, a adăugat și o fotografie cu el în tricourile Barcelonei și al lui AC Milan, cluburi pentru care a evoluat în anul trecut.

În vârstă de 23 de ani, Deulofeu nu a reușit să se impună la FC Barcelona și și-ar dori să plece în această iarnă la o echipă unde să poată evolua mai mult.

Potrivit publicației de mai sus, Barcelona a primit deja oferte pentru mijlocașul său de la Inter Milano și Napoli. Nerrazurii și-a exprimat intenția de a-l împrumuta pe Deulofeu pentru doi ani, urmând că la sfârșitul acestei perioade să aibă opțiunea de a-l transfera definitiv, însă gruparea blaugrana își dorește să îl transfere definitiv.

De partea cealaltă, Napoli dorește să îl aducă pe Deulofeu, doar dacă nu va putea rezolva transferul lui Simone Verdi de la Bologna.

Gerard Deulofeu a venit la FC Barcelona de la Everton în iulie 2017 pentru 12 milioane de euro. Spaniolul mai are contract cu catalanii până în iulie 2019.

16 partidea bifat Deulofeu în acest sezon în toate competițiile reușind 2 goluri și 3 pase de gol

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Ianuarie 2018, 22:47

Deuloducă-se unde o-nțărcat Mutu iapa! Pagubă-n cucuruz!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează