INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Gerard Houllier, despăgubit cu 5 milioane de lire după ce a fost dat afară de la Villa

Gerard Houllier
Gerard Houllier

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 19:07

Spre deosebire de campionatul nostru, unde tehnicienii sînt daţi afară de uşa din dos şi lăsaţi să-şi discute problemele financiare pe la Comisii, britanicii plătesc scump dacî vor să scape de un tehnician.

Gerard Houllier va primi 5 milioane de lire după ce a anunţat cî nu va mai continua pe banca lui Aston Villa. Proprietarii echipei l-au anunţat că nu mai este dorit la echipă, deşi acesta voia să revină la echipă după ce a avut probleme de sănătate.

Gérard Houllier a venit la Aston Villa în septembrie 2010, când a semnat un contract pe trei sezoane. El a fost spitalizat în 21 aprilie pentru probleme cardiace şi a fost externat o săptămână mai târziu. În 2001, când antrena pe Liverpool el a fost supus unei operaţii pe cord.

Francezul mai avea doi ani de contract în valoare de 8 milioane de lire, iar şefii lui Aston Villa vor să-i plătească 3 milioane de lire despăgubire, pe lîngă cele 2 milioane datorate după sezonul tocmai încheiat.

Aston Villa a terminat pe locul 9 în acest sezon de Premier League, cu 48 de puncte, dar "leii" au fost mult timp în zona retrogradării, terminînd la numai 9 puncte deasupra liniei.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează