INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Gerard Pique și-a anunțat revenirea! E la un pas să joace duminică și dezvăluie o veste importantă, împreună cu Joan Laporta

Gerard Pique, alături de Joan Laporta, președintele FC Barcelona // sursă foto: Twitter @ KingsLeague
Gerard Pique, alături de Joan Laporta, președintele FC Barcelona // sursă foto: Twitter @ KingsLeague

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 22:43 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 22:49

Gerard Pique (35 de ani) ar putea reveni în acțiune duminică, în cadrul competiției pe care a creat-o, Kings League.

Retras din activitate în noiembrie, Gerard Pique poate reveni pe teren duminică, în cadrul unuia dintre meciurile din următoarea etapă de Kings League.

Pique a anunțat că înaintea rundei va exista un wild card special, un cartonaș care i-ar permite echipei norocoase să-l aibă la dispoziție pentru etapa de duminică!

Dat afară de Dinamo, jucătorul vorbește în premieră despre ruptura de Ovidiu Burcă: „Putea să aibă bărbăție” + Elias i-a făcut o propunere ireală după rezilierea contractului: „N-am stat pe gânduri”
DINAMO
Dat afară de Dinamo, jucătorul vorbește în premieră despre ruptura de Ovidiu Burcă: „Putea să aibă bărbăție” + Elias i-a făcut o propunere ireală după rezilierea contractului: „N-am stat pe gânduri”

Pique și-a anunțat revenirea! La un pas să joace duminică în Kings League

Cum numărul total de cartonașe este 20 iar fiecărei echipe în revine unul, formațiile au o șansă de 5% să obțină „înregimentarea” lui Pique.

Oricum, ar fi vorba despre un singur meci, Pique nu va fi jucător permanent în competiția desfășurată la Barcelona. „Voi fi un jucător în plus, al 13-lea”, a precizat Pique.

În mod normal, echipele din Kings League se bazează pe 12 jucători. Meciurile se joacă în format 7 versus 7.

Finala Kings League, pe Camp Nou

O altă veste importantă despre competiția creată de Pique este faptul că finala va fi găzduită de Camp Nou, stadionul Barcelonei! Pique a făcut anunțul împreună cu președintele Barcelonei, Joan Laporta.

Finala va avea loc pe 26 martie și se va desfășura pe Camp Nou, pe un teren adaptat fotbalului 7 versus 7. 

Sezonul regulat al competiției se va încheia pe 19 martie. Primele 8 echipe vor merge în sferturi, programate pe 25 martie, iar cele 4 câștigătoare vor juca finala de pe Camp Nou, în format Final Four.

Reguli bizare în competiția organizată de Gerard Pique

Meciurile din campionatul gândit de Pique se desfășoară într-un depozit din Barcelona, în fiecare duminică, în două reprize de câte 25 de minute.

Majoritatea regulilor nu au nicio legătură cu cele din fotbalul clasic. Începuturile de meci au loc cu toți jucătorii aflați pe linia porții. În momentul fluierului, aceștia aleargă spre mingea care stă la mijloc. Practic, posesia este disputată în acele momente.

Nu există limită la schimbări, iar echipele au dreptul la o singură intervenție a video-arbitrajului pe meci. În cazul în care se dovedește că au dreptate, primesc dreptul la încă un „challenge”, ca în tenis.

Penalty-urile sunt executate în stilul din hochei: jucătorii încep de la mijlocul terenului, cu mingea la picior, și se îndreaptă către poarta apărată de goalkeeper. Au doar 5 secunde la dispoziție în care pot înscrie!

În plus, există și „cartonașe aurii”, care le oferă echipelor tot felul de bonusuri: fie un penalty pe loc, să anuleze un cartonaș, să elimine un adversar pentru două minute sau ca următorul gol înscris să valoreze dublu.

Tot din fotbalul internațional: 

Cristiano Ronaldo și Al Nassr, din 22 ianuarie, la TV în România! Postul care a cumpărat drepturile de televizare

„Autogol” în fața judecătoarei » Dani Alves a dat trei versiuni diferite pentru ce s-a întâmplat în seara în care e acuzat că a violat o tânără de 23 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează