INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

David Beckham și-a dat afară fostul coechipier » Pentru Tata Martino și Messi?

Gerardo Martino (dreapta), favorit să-i ia locul lui Phil Neville la Inter Miami. Foto: Getty Images
Gerardo Martino (dreapta), favorit să-i ia locul lui Phil Neville la Inter Miami. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 11:12 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 11:12

Antrenorul lui Inter Miami, Phil Neville, tocmai a fost demis de patronul David Beckham, iar favorit să-i ia locul este argentinianul Gerardo „Tata” Martino. Totodată, conform cotidianului catalan Sport, fostul mare fotbalist englez i-a făcut o ofertă concretă lui Leo Messi (35 de ani): 200 de milioane de euro pentru 4 sezoane.

Lionel Messi o va părăsi în această vară pe PSG. Christophe Galtier, 56 de ani, antrenorul campioanei Franței, a făcut anunțul în cursul zilei de joi: „Am avut privilegiul să antrenez cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Meciul cu Clermont, de sâmbătă, va fi ultimul al lui Leo pe Parc des Princes și sper să aibă parte de o atmosferă călduroasă”.

Șoc la UEFA! Marciniak riscă să fie exclus de la finala Ligii: Istvan Kovacs ar putea arbitra Manchester City - Inter!
FINALA LIGII CAMPIONILOR
Șoc la UEFA! Marciniak riscă să fie exclus de la finala Ligii: Istvan Kovacs ar putea arbitra Manchester City - Inter!

Inter Miami îi pregătește lui Leo Messi „covorul roșu”

Unde va juca internaționalul argentinian sezonul viitor încă nu este clar. Dar printre ofertanți se află și Inter Miami, clubul din MLS patronat de fostul internațional englez David Beckham. 

Iar „mișcările” din ultimul timp ale americanilor par să indice o pregătire a „covorului roșu” în așteptarea campionului mondial din 2022.

În staff-ul tehnic al lui Inter Miami toți sunt argentinieni

Potrivit cotidianului catalan Sport, Inter tocmai i-a făcut o ofertă concretă: salariu de 50 de milioane de euro pe an timp de patru sezoane. Per total, un pachet de 200 de milioane de euro. Și asta nu-i totul! Beckham tocmai s-a despărțit de atrenorul Phil Neville, fostul său coechipier de la Manchester United. Și l-a numit „interimar” pe compatriotul lui Messi, Javier Morales, se pare în așteptarea lui Gerardo „Tata” Martino, tehnician cu care Leo a lucrat la Barcelona.

Antrenorul portarilor, Sebastian Saja, este și el argentinian, în timp ce Federico Higuain, fratele fostului atacant argentinian de la Real Madrid, Gonzalo Higuain, pregătește echipa de rezerve a clubului din Florida, ajutat de compatriotul Cristian Raul Ledesma. Iar Messi deține deja o casă în Miami!

Al-Hilal se află în pole position pentru transferul lui Leo Messi

Leo Messi mai are oferte de la Barcelona, însă fostul său club e înglodat în datorii, și din Arabia Saudită. La începutul lui mai s-a scris chiar că Al-Hilal l-ar fi convins cu un salariu anual de 363 de milioane de euro, mult peste cât primește Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, 200 de milioane pe sezon, și de nouă ori mai mult decât ia a Paris!

El are și un contract de reprezentare cu Ministerul Turismului din Arabia Saudită, pentru a promova imaginea țării asiatice în vederea candidaturii la CM 2030. E răsplătit cu 30 de milioane de euro anual ca ambasador al turismului saudit.

Citește și:

Ambuscadă împotriva arbitrului finalei Europa League la aeroport

Farul, Sepsi, FCSB și CFR Cluj vor reprezenta România în Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează