INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Gerardo Martino a vorbit despre situația lui Lionel Messi înaintea finalei US Open Cup: „Nu vrem să comitem o greșeală”

Messi
Messi

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2023 15:47 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 17:06

Gerardo Martino (60 de ani) a vorbit despre situația lui Lionel Messi (36 de ani) după partida disputată de Inter Miami cu Orlando City, scor 1-1. Pentru Inter Miami urmează finala US Open Cup, împotriva lui Houston Dynamo.

Inter Miami nu a putut conta pe Messi în partida cu Orlando, dar nici pe celelalte vedete aduse în această vară de la Barcelona, Jordi Alba (34 de ani) și Sergio Busquets (35 de ani).

Reghecampf a semnat cu Al-Tai! Pe cât timp se întinde contractul
ARABIA SAUDITĂ
Reghecampf a semnat cu Al-Tai! Pe cât timp se întinde contractul

Jordi Alba a suferit o accidentare la coapsă, iar Sergio Busquets a lipsit din cauza unei migrene, care îi afecta vederea. Messi s-a accidentat la ultima selecție la națională și de atunci a mai bifat doar 36 de minute pentru Inter Miami, lipsind în trei din cele patru partide disputate în acest timp.

Gerardo Martino, despre Lionel Messi: „Nu este o decizie ușoară, nu vrem să comitem o greșeală”

Antrenorul lui Inter Miami a precizat care este starea actuală a lui Messi: „E foarte dificil să ajungem la o concluzie, deoarece trebuie să o luăm pas cu pas. Leo se luptă cu o veche problemă a țesutului cicatrical. O să continuăm să-l evaluăm, atât pe el cât și eventualele riscuri. Nu este o decizie ușoară, nu vrem să comitem o greșeală.

Gerardo Martino, despre Lionel Messi: „În primul rând o să-l ascult pe el, să văd cum se simte”

Câștigătorul a șapte Baloane de Aur, Lionel Messi, a avut un impact imediat la noua sa echipă, pentru care a bifat 12 apariții, marcând 11 goluri și oferind 5 pase decisive. 

Argentinianul poate cuceri al doilea trofeu alături de Inter Miami joi dimineață, de la ora 3:30, când trupa lui „Tata” Martino va întâlni Houston Dynamo în finala US Open Cup.

  • Articol de Alexandru Stanciu

Citește și: 

Fiul lui Diego Simeone, gesturi obscene către fanii lui Real Madrid
LA LIGA
Fiul lui Diego Simeone, gesturi obscene către fanii lui Real Madrid
Trei jucători de la PSG au comis-o grav! Clubul riscă o pedeapsă drastică în urma scandărilor homofobe ale fanilor după meciul cu Marseille!
LIGUE 1
Trei jucători de la PSG au comis-o grav! Clubul riscă o pedeapsă drastică în urma scandărilor homofobe ale fanilor după meciul cu Marseille!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează