INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Gerardo Martino şi-a anunţat demisia şi le-a cerut scuze fanilor: "A fost o onoare să antrenez Barcelona"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 17 mai 2014 22:45

Gerardo Martino a apărut foarte afectat la conferinţa de presă. Tehnicianul argentinian şi-a anunţat demisia şi le-a cerut scuze fanilor catalani pentru că nu a reuşit să aducă nici un trofeu în acest sezon.


"A fost o onoare să antrenez echipa asta. Le cer scuze fanilor pentru că nu ne-am îndeplinit obiectivele. Vreau să mulţumesc echipei, am antrenat mari jucători şi mari oameni. Rămîn cu o admiraţie profundă faţă de ei şi sînt convins că acest club va continua să cîştige trofee în anii care vin.

Am decis de comun acord cu clubul să nu mai continuăm şi în sezonul viitor. Am încercat să cîştigăm pînă în ultima secundă, dar am dat peste un adversar mai bun decît noi.

Pe aceşti jucători i-am admirat înainte să vin aici, i-am admirat fiindu-le antrenor şi voi continua să-i admir şi după ce plec. Vă mulţumesc şi d-voastră, presei, la revedere".

Directorul sportivo, Andoni Zubizarreta, a avut cuvinte de laudă pentru Martino, în ciuda sezonului fără trofee. "Tata ne-a ajutat într-un moment dificil. A arătat că e un mare antrenor şi un om extraordinar. Lasă în urmă mulţi prieteni pe care şi i-a făcut aici".

Presa din Spania a anunţat încă de acum cîteva săptămîni că înlocuitorul lui Gerardo Martino va fi Luis Enrique, antrenor care şi-a anunţat plecarea de la Celta Vigo.

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (12)
bamse1901
bamse1901  •  18 Mai 2014, 10:22

felicitari pt gest. BV multumim ca exista si oameni ca tine in lumea asta, numai noi nu scapam de pity

madskills
madskills  •  18 Mai 2014, 08:07
Postat de cosmin_1 pe 18 Mai 2014, 00:58

Pai nu tot Lionela a pus pe acest anonim antrenor,la Barzelona toti trebuie sa joace dupa cum dicteaza fetita cu nasul mare ca altfel isi ia jucariile si pleaca in Argentina unde ii e locul

Iar pui botul in tot ce scrie presa din Spania care e chiar mai de cancan decat a noastra? De ce David Villa nu a spus nimic de rau dupa ce s-a transferat la Atletico? Putea sa o faca. De ce Ibra in cartea lui nu s-a legat deloc de Messi, singura lui problema fiind Pep? Si daca nici suedezul nu spune lucrurilor pe nume...Iniesta, Xavi, pai astia sunt zei la Barca, crezi ca le era rusine sa-l puna pe Messi la punct, jucator care e mai rusinos ca o fata mare? Nu mai credeti fratilor toate prostiile. O echipa nu sta intr-un singur jucator si Messi nu e obligat sa joace doar el bine. Cand in aparare il ai pe Mascherano si Bartra, cu Pique mai mult accidentat, NU AI CUM sa castigi trofee.

gerula9mm
gerula9mm  •  18 Mai 2014, 01:51

Luis Enrique asta este mult mai slab decat Martino....la anul Barca nu va sari de mijlocul clasamentului!..trist

Vezi toate comentariile (12)
Comentează