INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA - ISLANDA

Alarmă la nemți! Caz de Covid-19 în echipă și trei absenți la București

Alarmă la înainte de Germania - Islanda!
Alarmă la înainte de Germania - Islanda!

Articol de - Publicat joi, 25 martie 2021 17:08 / Actualizat joi, 25 martie 2021 17:46

În urma testelor PCR efectuate ieri, Germania pierde încă doi jucători. Jonas Hofmann, testat pozitiv, și Marcel Halstenberg, contactul său, au fost îndepărtați azi din lot, imediat după aflarea rezultatelor. Meciul cu Islanda nu e pus însă în pericol.

  • Germania nu se poate baza nici pe Kroos, întors deja la Real Madrid, pe Gosens și pe Sule, toți trei accidentați.

UPDATE 17:45 / Marcel Halstenberg, confirmat pozitiv 

Marcel Halstenberg, fundașul lui Lepzig, a fost confirmat și el pozitiv cu Covid-19. Apărătorul în vârstă de 29 de ani fusese deja îndepărtat din lotul condus de Low. 

Germania, lovită de coronavirus

Covid-19 face victime la nemții cu câteva ore înaintea meciului de diseară, cu Islanda (21:45). Astăzi de dimineață, la sosirea rezultatelor testelor PCR efectuate ieri, selecționerul Joachim Low a aflat că mijlocașul Jonas Hofmann a ieșit ”pozitiv”. Automat, jucătorul Borussiei Monchengladbach a fost izolat, la fel ca și contactul său din echipă, Marcel Halstenberg, deși acesta e ok.

Nemții au plecat la antrenament în două autocare. Iar cei 5 jucători activi în Premier League separat, într-un microbuz, de teama tulpinii britanice a noului coronavirus. Foarte probabil, în cursul acestei după-amiezii, toți membrii lotului și staff-ul vor fi supuși unor noi teste, rapide.

Se reprogramează Germania - Islanda?

S-a pus la un moment dat inclusiv problema meciului programat în această seară, la Duisburg, cu Islanda. Însă ofițerul de presă al Federației (DFB), Jens Grittner, a declarat că „așa cum se prezintă situația în acest moment, partida va avea loc”. Șefii DFB sunt permanent în contact cu DSP-ul din Dusseldorf.  

Germania nu se poate baza pe alți trei jucători

În afara lui Hofmann și a lui Halstenberg, care nu vor călători nici în România, pentru meciul din 28 martie, nemții nu se pot baza pe alți 3 jucători. Este vorba despre Toni Kroos, întors deja la Real Madrid, de Sule și de Gosens. Ultimii doi au însă șanse să joace la București.

Vestea asta, cu doar puține ore înaintea meciului, e foarte dură. Sper să nu fie mai rău, având în vedere că s-au respectat ad literam toate măsurile de igienă. Vom respecta toate deciziile pe care le vor lua autoritățile sanitare
- Oliver Bierhoff, manager DFB

VIDEO Claudiu Niculescu: „Dacă ne ducem peste Germania, ne dă șapte!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un fost internațional brazilian, internat cu Covid-19 la un spital din Sao Paulo!

Doliu în fotbalul italian! Un jucător de la Lazio, mort la doar 19 ani într-un accident de mașină!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  26 Martie 2021, 10:24

Germania este capabila sa faca 5 echipe complecte. Cu jucatori, antrenori, medici, bucatari, soferi, etc. Oricare din acele echipe ne bat de ne suna timpanele. Daca facem un egal va fi o mare surpriza.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  26 Martie 2021, 10:24

Germania este capabila sa faca 5 echipe complecte. Cu jucatori, antrenori, medici, bucatari, soferi, etc. Oricare din acele echipe ne bat de ne suna timpanele. Daca facem un egal va fi o mare surpriza.

22cea
22cea  •  25 Martie 2021, 20:52

Deci nu ne dau 5 ci numai 3 :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează