INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO U19

Germania nu e invincibilă » Înfrângere cu Olanda la Euro U19!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2017 09:48

Nemții au început turneul final cu stângul și au pierdut cu 1-4 în fața Olandei, la Euro U19. Deși au deschis scorul, la final au rămas cu mâna goală.

Europa poate răsufla ușurată. Germania nu e chiar de speriat. Într-adevăr, reprezentativa sa Under 21 a luat titlul european. Iar naționala mare, cu echipa B, a câștigat Cupa Confederațiilor.

Dar la Under 19, planurile nemților au fost date peste cap încă din startul turneului final, demarat luni în Georgia.

Și cine credeți că le-au pus o piedică zdravănă? Tocmai olandezii, vecinii și totodată rivalii lor de-o viață. Deși se numără printre favoritele turneului, Germania a fost surclasată: 1-4! Inclusiv evoluția scorului arată că totul e posibil, chiar și când joci împotriva unei mari puteri.

După o primă repriză albă, Barkok a deschis scorul (46). Însă batavii n-au acuzat șocul. Dimpotrivă. Iar Piroe (50, 65, 79) și Grot, în prelungiri, au semnat golurile unei victorii de senzație.

Acum, ca să rămână în competiție, nemții sunt practic obligați să-și câștige meciurile din grupă, cu Anglia, altă favorită, și Bulgaria. 

14 șuturi dintre care 8 cadrate, au expediat nemții spre poarta olandezilor (11/7). Succesul a fost însă de partea batavilor, 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează