INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Gest de mare campion al lui Mourinho: ”Nu mă așteptam la așa ceva!” » Ce sms a trimis ”The Special One”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2015 00:21

Jose Mourinho și-a dorit neapărat să îi răsplătească pe toți cei care l-au ajutat să cîștige cel de-al treilea titlu la Chelsea.

Andre Schurrle a părăsit echipa încă din februarie, fiind cumpărat de Wolfsburg cu 25 de milioane de euro, și nu se mai aștepta să primească o medalie de campion. Mijlocașul de 24 de ani a bifat 14 meciuri în tricoul londonezilor, însă în majoritatea intrase pe parcurs.

Acest aspect n-a contat pentru Mourinho, care i-a trimis un mesaj special neamțului. ”Nu mă așteptam să primesc medalie, mai ales că nu am jucat o bună bucată din sezon. Jose mi-a trimis un sms și m-a chemat la ultimul meci ca să fiu și eu premiat. A fost un gest frumos pentru mine”, a dezvăluit Schurrle într-un interviu acordat celor de la BBC.

Conform regulilor din Premier League, un jucător trebuie să evolueze în cel puțin 5 meciuri pentru echipa campioană ca să primească o medalie.

Deși a jucat puțin în echipa lui Mourinho, Schurrle nu regretă transferul. ”E greu să prinzi un loc în prima echipă, pentru că sînt foarte mulți jucători buni acolo. Cred că m-am descurcat bine și am profitat de șansele ivite. Mereu am jucat bine și am marcat atunci cînd am intrat pe teren. Dacă aveți șansa, trebuie să jucați la Chelsea”, a explicat mijlocașul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  15 Mai 2015, 02:26

Nu cumva trebuie sa prinzi 10 meciuri (el intrunea baremul oricum) ca sa primesti medalia de campion?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează