INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Gest de solidaritate » PSG va renunţa pentru două meciuri la sponsorul de pe tricou pentru a omagia victimele atacului terorist de la Paris

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 17:15

PSG va renunţa pentru următoarele două partide la sponsorul principal de pe tricouri, făcînd astfel loc unui mesaj de susţinere pentru victimele atacurilor teroriste ce au zguduit capitala Franţei acum două săptămîni.

Ibrahimovici, Di Maria sau Cavani vor avea inscripţionat pe piept mesajul ”Je Suis Paris” (Eu sînt Paris), înlocuind astfel sponsorul tradiţional Fly Emirates. Tricourile vor fi purtate în meciurile cu Malmo şi cu Troyes.

Un mesaj asemănător a fost folosit şi în urma atacului asupra redacţiei Charlie Hebdo de către cei solidari cu caricaturiştii. 

“Paris Saint-Germain va onora victimele atacurilor teroriste cu un mesaj aflat în concordanţă cu solidaritatea exprimată de către comunitatea foltbalistică franceză şi internaţională deopotrivă” Comunicat de presă PSG

130 de persoaneau fost ucise în urma atacurilor teroriste asupra capitalei Franţei, coordonate de gruparea teroristă ISIS

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează