INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Gest fantastic făcut de Pepe după ce a reziliat cu Beșiktaș!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 11:33

Pepe a părăsit clubul Beșiktaș aflat în mare criză financiară și a făcut un gest frumos față de angajații neplătiți de mai multe luni, împărțindu-le ultimul său salariu primit de la ”vulturi”.

Campioana Turciei din 2017 are mari probleme financiare, care se reflectă și în rezultatele slabe din actualul sezon: eliminată din Europa League și departe de lider în SuperLig.

"Vulturii" nu mai pot achita salariile mari ale vedetelor și au restanțe de multe luni. Primul ce a sărit în ajutorul clubului e Pepe. Fundașul portughez a reziliat acordul scadent în iunie, renunțând la banii datorați de echipa din Istanbul, și se poate transfera liber.

5 milioane de euro salariu

Mai mult, campionul european a făcut un gest impresionant pentru angajații neplătiți din august. Ultimul său salariu primit l-a împărțit pentru a acoperi restanțele față de bucătar, grădinarii ce au grijă de gazon și ceilalți cu mari probleme financiare.

Pepe, care va împlini 36 de ani în februarie, a semnat cu Beșiktaș în iulie 2017 și avea un contract de 5 milioane de euro anual, preferând să joace în Turcia deși fusese ofertat și de PSG.

5 goluri are Pepe, 3 în campionat și 2 în Europa League, în 17 meciuri jucate pentru Beșiktaș în acest sezon

7 goluri și 3 pase decisive a reușit fundașul portughez în cele 52 de partide disputate în total pentru "vulturi"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează