INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Gest impresionant după conflictul din „Derby della Madonnina” » Ce se va întâmpla cu amenzile primite de Zlatan Ibrahimovic și Romelu Lukaku

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) și Romelu Lukaku (27 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages
Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) și Romelu Lukaku (27 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 14:49 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 14:59

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) și Romelu Lukaku (27 de ani) au fost amendați după ce s-au aflat în mijlocul unui conflict în episodul 227 din „Derby della Madonnina”, disputat în sferturile de finală ale Coppa Italia la finalul lunii ianuarie.

La finalul primei reprize din derby-ul orașului Milano, Ibrahimovic și Lukaku s-au înjurat și au fost separați de coechipieri. Conflictul a continuat și pe tunelul stadionului Giuseppe Meazza, unde Zlatan l-a provocat pe vârful belgian: „Du-te la ritualurile tale voodoo de r***t, măgărușule!”. După, Lukaku a fost auzit urlând: „Ești o târfă, să te f*t pe tine și pe nevasta-ta!”.

Amenzile primite de Ibrahimovic și Lukaku vor fi donate unei fundații de caritate

AC Milan și Inter Milano au confirmat că amenzile primite de Zlatan Ibrahimovic și Romelu Lukaku vor fi donate unei fundații de caritate, după ce aceștia au fost sancționați pentru comportament nesportiv. Suma nu a fost dezvăluită de cele două cluburi pentru că încă se poartă discuții în cadrul Federației Italiene de Fotbal.

Formația pregătită de Antonio Conte a câștigat acea partidă la ultima fază a meciului, după ce Christian Eriksen a înscris superb din lovitură liberă în poarta apărată de Ciprian Tătărușanu. Ibrahimovic și Lukaku s-au aflat în prim-plan și pe lista marcatorilor. Zlatan a deschis scorul în minutul 37, dar a fost eliminat în a doua repriză. Romelu Lukaku a restabilit egalitatea după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Inter a obținut calificarea în semifinale, dar a fost eliminată de Juventus. „Bătrâna Doamnă” se va lupta pentru cucerirea trofeului cu Atalanta lui Gian Piero Gasperini.

VIDEO. Rezumatul partidei dintre Inter și AC Milan din Coppa Italia, scor 2-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

PSG i-a stabilit prețul lui Kylian Mbappe » Atacantul se plânge de critici: „Mă obosesc”

Un parlamentar cere Franței boicotarea CM 2022: „Nu se poate juca fotbal pe cadavre!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează