INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Gest macabru al fanilor lui Celtic » Ce au putut să facă la adresa rivalilor de la Rangers!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 12 septembrie 2016 15:57

Derby-ul Old Firm, dintre Celtic şi Rangers, a revenit în campionat după mai bine de patru ani de pauză, perioadă în care Rangers a evoluat în ligile inferioare din Scoţia.

Chiar şi aşa, o parte din suporterii lui Celtic nu au arătat pic de milă pentru rivala de moarte şi au recurs la un gest macabru pe durata partidei. Mai exact, aceştia au introdus în tribună nişte păpuşi gomflabile spânzurate, având fularul lui Rangers la gât.

Acest eveniment pare şi mai grav, din moment ce chiar pe 10 septembrie, zi în care a fost disputată şi partida dintre cele două, a fost ziua dedicată prevenirii sinuciderilor.

Mulţi dintre fanii lui Celtic s-au arătat indignaţi de gest şi au postat mesaje pe Twitter la adresa acestora:

"Ruşinos. Mereu trebuie să existe unii care merg prea departe", a fost una din reacţii.

"Cred că 90% dintre fanii lui Celtic sunt dezamăgiţi de acest gest. Au mers mult prea departe şi chiar nu era necesar. Lăsaţi fotbalul să vorbească!", a mai adăugat altul.

Până la urmă, Celtic s-au impus categoric, învingând cu 5-1 după hattrick-ul lui Moussa Dembele şi golurile lui Scott Sinclair şi Stuart Armstrong. Pentru Rangers, unicul gol a fost reuşit de Joe Garner.

După această partidă, Celtic se află pe primul loc din Scoţia, cu 12 puncte din 4 meciuri, iar Rangers e pe 3, cu 8 puncte în 5 etape.

sursa: www.thesun.co.uk 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  13 Septembrie 2016, 10:12

Gomflabile? cu M in loc de N? bine ca n-ai zis "inflatabile" ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează