INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

Gest superb făcut de Real Madrid » Scrisoarea emoționantă trimisă unui fost jucător de la Barcelona

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 09:43

Portarul lui Manchester City, Claudio Bravo (35 de ani), s-a accidentat la tendonul lui Ahile în timpul unui antrenament și cel mai probabil va rata tot sezonul 2018-2019. Goalkeeperul a fost surprins de o scrisoare venită din partea clubului Real Madrid.

"Din partea tuturor celor de la club, în special a președintelui Florentino Perez, vrem să-ți transmitem toate urările noastre de bine pentru o recuperare cât mai rapidă. Ne pare foarte rău pentru ce ai pățit.

Accidentările sunt cea mai rea parte a fotbalului, dar nu avem nicio îndoială că, având în vedere profesionalismul și dedicația ta, vei continua să aduci multe bucurii microbiștilor.

Cu tot respectul nostru și admirația, te îmbrățișăm", era menționat în scrisoarea madrilenilor.

Impresionat de gest, portarul chilian a scris: "Mulțumesc Real Madrid pentru gestul nobil. De asta-i fotbalul atât de frumos. Vă îmbrățișez și eu".

Claudio Bravo a venit la City în 2016 de la Barcelona cu care a câștigat două titluri două Cupe ale Spaniei, o Supercupă a Spaniei, o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei și un Mondial al Cluburilor. Mai are doi ani de contract, dar această accidentare e posibil să-i încheie cariera pe Etihad.

Vezi și: VIDEO + FOTO Cristiano Ronaldo, desemnat de UEFA autorul celui mai frumos gol al sezonului trecut » Cine a completat podiumul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează