INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GEST

Gestul emoționant al lui Bellerín pentru victimele din Grenfell Tower » Donează o sumă de bani pentru fiecare minut jucat la EURO U21

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2017 16:20

Fundașul spaniol al lui Arsenal a anunțat că pentru fiecare minut jucat la Euro U21 va dona câte 50 de lire celor afectați de incendiul devastator de la Grenfell Tower.

Tragedia de la Grenfell Tower a impresionat lumea întreagă. Turnul de locuințe sociale din North Kensington, Londra, reabilitat de curând cu materiale ieftine, inflamabile, a ars ca o torță în noaptea de marți spre miercuri.

Au murit zeci de oameni, iar numărul victimelor crește în fiecare zi. Ar putea ajunge la 100!

Primul fotbalist care a reacționat a fost internaționalul englez Raheem Sterling. Atacantul în vârstă de 22 de ani al lui Man. City a promis "o donație substanțială", potrivit BBC.

Poate strânge 25.740 de euro

Spaniolul Héctor Bellerín, tot 22 de ani, fundaș dreapta la Arsenal, a făcut și el un gest emoționant chiar înainte de a debuta la Euro U21. A anunțat pe contul său de Instagram că, pentru fiecare minut jucat la turneul final, va dona câte 50 de lire sterline (57 de euro) celor afectați de incendiul devastator.

Dacă La Rojita va disputa finala, iar Bellerín va fi integralist în toate cele 5 meciuri, ibericul ar putea strânge 22.500 de lire, echivalentul a 25.740 de euro.

30 de oameni au murit în incendiul de la Grenfell Tower, 76 fiind încă dispăruți. 74 de persoane au fost rănite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează