CAMPIONATE  ·  BAYERN MUNCHEN

Gestul incredibil al lui Ribery! Francezul a dat bani ca fratele lui să joace

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de — Miercuri, 04 Octombrie 2017

Franck Ribery, mijlocașul ofensiv al lui Bayern, i-a dat 40.000 de euro clubului francez Bayonne, în 2010, pentru ca fratele său, Francois, să aibă unde juca.

Francezul a avut întotdeauna grijă de familie. Pe frații mai mici, fotbaliști ca și el, dar nici pe departe la fel de talentați, i-a luat chiar sub aripa sa, ajutându-i în momentele difcile.

Dacă Steeven a ajuns la amatorii lui Bayern grație relației excelente pe care el o are cu președintele Uli Honess, pentru ca Francois să-și continue cariera a scos chiar bani din buzunar!

În cartea "Secretele mele despre impresari", autorul Christophe Huteau a dezvăluit că în 2010, jucatorul de 34 de ani le-a plătit 40.000 de euro șefilor lui Bayonne, acum în Championnat National (D3), pentru a-l angaja pe fratele rămas fără echipă după lichidarea judiciară a lui Calais.

Jean-Pierre Mainard, președintele clubului la acea vreme, a confirmat dezăluirea: "Banii ne-au ajuns să-i achităm salariul, 2.500 de euro lunar, și alte cheltuieli ce-l priveau".

Dar n-a fost cu noroc pentru Francois. Adesea accidentat, el n-a bifat decât 3 apariții în tricoul lui Bayonne.

12.000.000 €e salariul anual al lui Ribery la Munchen. Contractul francezului expiră însă în 2018

Judecat pentru violență

Tot în 2010, Franck l-a susținut pe Francois și într-un proces. Acesta a compărut în fața Tribunalului corecțional din Boulogne-sur-Mer, acuzat că în noaptea de 19 spre 20 aprilie 2009 bătuse un tânăr într-un club din Calais. În cele din urmă, a fost achitat. Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1