INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Gestul incredibil la care a recurs viitorul star al lui Liverpool: și-a falsificat actele pentru a obține permisul de conducere și a primit o amendă-record

Naby Keita (în stânga) va deveni jucătorul lui Liverpool începând cu 1 iulie 2018 // FOTO: Guliver/ Getty Images
Naby Keita (în stânga) va deveni jucătorul lui Liverpool începând cu 1 iulie 2018 // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 11:17

Naby Keita, jucătorul celor de la Leipzig, a fost prins de poliție când încerca să obțină permisul de conducere UE. Mijlocașului guineean al lui Leipzig, 22 de ani, i s-a întocmit dosar penal și va fi amendat cu 100.000 de euro. 

Naby Keita are un sezon tare zbuciumat. Mijlocașul central al lui Leipzig, care în meciul cu Bayern a primit al treilea cartonaș roșu în 7 meciuri, are acum probleme grave și cu poliția. Nu numai cu antrenorul Hasenhuttl, care-i reproșa indisciplina.

Internaționalul din Guineea, în vârstă de 22 de ani, a fost prins de poliția germană cu documente false, în timp ce aplica pentru a obține permisul de conducere valabil în Uniunea Europeană.

Jucătorul lui Liverpool începând cu 1 iulie 2018, pentru care "cormoranii" vor achita clauza de reziliere de 54 de milioane de euro, are acum un dosar penal și va răspunde în fața tribunalului, pe lângă o amendă de cel puțin 100.000 euro. Pentru că, scrie Bild, fotbalistul african a mai comis aceeași infracțiune într-un caz similar.

10 goluri 9 assisturi, 12 cartonașe galbene și 2 roșii are Naby Keita în 44 de meciuri jucate la Leipzig în toate competițiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează