CAMPIONATE  ·  SCOȚIA

Gheorghe Hagi, elogiat de un antrenor al lui Rangers: „Ce fotbalist superb!”

Gheorghe Hagi a avut un turneu final senzațional la Cupa Mondială din 1994
Gheorghe Hagi a avut un turneu final senzațional la Cupa Mondială din 1994

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 09:42

Michael Beale, antrenor secund la Rangers, echipa la care evoluează sub formă de împrumut Ianis Hagi (21 de ani), are doar cuvinte de laudă la adresa lui Gheorghe Hagi (55).

Colaboratorul lui Steven Gerrard a postat pe contul personal de Twitter un videoclip cu o serie de goluri superbe marcate de Gheorghe Hagi în cariera sa și a ținut să își exprime punctul de vedere personal asupra acestuia:

„Ce fotbalist superb a fost Gheorghe Hagi. Îmi amintesc un gol incredibil pe care l-a marcat pentru România la Cupa Mondială din SUA din 1994. Aveam 13 ani și am stat treaz până târziu pentru a urmări acel meci. Stângacii sunt altceva!”, a fost mesajul scris de Beale.

Îl antrenează pe fiul lui Gheorghe Hagi 

Englezul îl antrenează îl prezent pe fiul fotbalistului care îl ținea treaz în 1994 cu performanțele sale. Ianis este împrumutat de Genk la Rangers până la finalul acestui sezon, însă ar putea rămâne și din sezonul următor în Scoția dacă echipa antrenată de Gerrard și Beale va achita aproximativ 5 milioane de euro în schimbul mijlocașului român.

4.5 milioane de euroeste cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Cum a fost Gheorghe Hagi primit la primul antrenament la Sportul Stundețesc + Probleme pe care le-a avut fiind prieten cu Dragoș Anghel

Citește mai multe știri despre Gheorghe & Ianis Hagi:Marinel a terorizat tot satul. Ireal ce s-a descoperit în lanul de porumb! Polițiștii „au zis că ei nu intră„
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1