INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ghinioane în serie pentru Joelinton: a fost prins băut la volan, apoi hoții i-au spart casa. Dar ultima lovitură este cea mai dură

Joelinton acuză accidentarea suferită / Foto: Imago
Joelinton acuză accidentarea suferită / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 19:32 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 20:29

Joelinton, mijlocașul lui Newcastle United, e accidentat din 6 ianuarie și acum a aflat că are nevoie de-o intervenție chirurgicală la tendon. Brazilianul a fost prins băut la volan, la începutul anului, iar apoi, hoții i-au intrat în locuință.

Joelinton n-a mai bifat nicio apariție la Newcastle din 6 ianuarie, când s-a accidentat în cursul meciului din Cupa Angliei cu Sunderland (3-0). Medicii l-au diagnosticat atunci cu o leziune în zona inghinalilor și i-au spus că va sta în jurul a șase săptămâni, dar cotidianul The Athletic anunță acum că problema e mult mai gravă.

După Drăgușin, Genoa a remarcat încă o „bestie” din România: „Încă n-a ajuns la cota maximă!”
ITALIA
După Drăgușin, Genoa a remarcat încă o „bestie” din România: „Încă n-a ajuns la cota maximă!”

Urmarea unor investigații ulterioare, medicii au decis că mijlocașul brazilian în vârstă de 27 de ani are nevoie de o intervenție chirurgicală la un tendon! Și astfel, el ar deveni indisponibil pentru restul sezonului 2023 - 2024.

Managerul Edie Howe: „Pierderea lui Joelinton ne afectează foarte tare”

„Este un jucător imens pentru noi. Pierderea lui ne afectează foarte tare. El este foarte afectat, a trebuit să depunem mult efort ca să-l îmbărbătăm”, a comentat managerul Edie Howe.

Pentru Joelinton, 23 de apariții în acest sezon, 3 goluri marcate, acesta este ultimul coșmar dintr-o serie neagră începută pe 8 ianuarie. Atunci, imediat după miezul nopții, la ora 01:20, potrivit poliției din Northumbria, brazilianul a fost oprit de un echipaj rutier.

Prins băut la volan, apoi „călcat” de hoți

Ofițerii l-au găsit cu o alcoolemie peste norma admisă și l-au arestat. A fost eliberat, ulterior, dar va trebui să apară în fața judecătorilor la finalul lunii în curs. 

Următorul șoc a venit week-end-ul trecut. Mijlocașul brazilian și-a luat familia și împreună au asistat, din tribunele lui St. James Park, la meciul lui Newcastle United cu Manchester City (2-3).

Partidă în cursul căreia a primit o alertă de securitate pe telefonul mobil și a informat imediat poliția că trei bărbați se aflau în locuința sa din Darras Hall. 

Poliția a trimis un elicopter la casa lui Joelinton

Ofițerii au răspuns și un elicopter de poliție a fost trimis imediat la fața locului, dar intrușii fugiseră. Un purtător de cuvânt al poliției din Northumbria a declarat: „Sâmbătă, cu puțin înainte de ora 19:30, poliția a primit un apel de la un proprietar îngrijorat, care a raportat că trei bărbați se aflau în casa lui din Darras Hall.

Din fericire, proprietarul nu se afla acasă, dar primise o alertă de securitate pe telefonul său și a raportat imediat poliției. Ofițerii s-au deplasat la fața locului, însă acolo nu mai era nimeni. Cercetările sunt în curs de desfășurare și oricine are informații este rugat să ne contacteze”.

Mai puteți citi:

FABOLUS! Barcelona dă o lovitură de 200 de milioane de euro

Au refuzat și astăzi să se antreneze » Situație explozivă la clubul din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează