INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA-SPANIA 2-1

Ghinion maxim pentru Torres » A suferit o comoţie la primul meci ca titular după un an!

Torres a părăsit terenul de joc ameţit şi dezorientat Foto: The Guardian
Torres a părăsit terenul de joc ameţit şi dezorientat Foto: The Guardian

Articol de - Publicat joi, 11 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 11 august 2011 11:55

Neşansa îl urmăreşte pe Fernando Torres la fiecare pas. După prima vară din ultimii 4 ani în care nu a avut nici un turneu cu naţionala şi a putut beneficia de cîteva săptămîni de vacanţă, reuşind să facă pregătirea de vară integral cu Chelsea, atacantul de 27 de ani a ieşit după un sfert de oră de pe teren, la primul său meci ca titular la naţională, de la Mondialul din Africa de Sud.

După ce a fost implicat în cîteva dueluri la minge, Torres a ieşit brusc de pe teren, schimbînd cîteva vorbe cu cei de pe bancă, urmat rapid la vestiare de medicul echipei. În locul său a intrat Llorente.

Suporterii "La Roja" au intrat în panică, neştiind ce se întîmplă cu Torres, mai ales că acesta nu fusese faultat şi nici nu părea să aibă probleme musculare. Ulterior s-a anunţat că madrilenul a suferit o comoţie cerebrală, avînd ameţeli şi probleme de auz, astfel că s-a speriat şi a cerut imediat să fie înlocuit. Torres a mers direct la un spital din Bari pentru a face o tomografie, care nu a relevat nimic în neregulă la nivelul creierului, astfel că jucătorul a plecat înapoi la Madrid cu echipa.

Presa engleză a anunţat azi că Torres ar putea pierde prima etapă din campionatul Angliei, cu Stoke City, în cazul în care aceasta nu va fi amînată din cauza revoltelor, pentru a nu risca probleme mai grave, pînă cînd medicii vor stabili că nu mai există nici un pericol.

Amicalul Italia - Spania s-a încheiat cu scorul de 2-1, goluri marcate de Montolivo şi Aquilani, respectiv Xabi Alonso din penalty. IATĂ AICI TOATE REZULTATELE DE IERI ŞI REZUMATE VIDEO!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează