INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM UNITED

Gianfranco Zola: "S-ar putea să plec dacă lucrurile nu se schimbă la West Ham"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2008 00:00

Managerul lui West Ham ameninţă că va demisiona de la cîrma formaţiei de pe Upton Park dacă promisiunile pe care i le-au făcut oficialii grupării în vară. După ce a aflat de intenţia patronului islandez Bjorgolfur Gudmundsson de a vinde clubul, Zola a ameninţat:

"Mi s-a spus că nimic nu se va schimba, dar vom vedea. În cazul în care sînt anunţat că strategia clubului s-a modificat, va trebui să-mi reanalizez şi eu poziţia. Cînd am acceptat să vin la West Ham ştiam pe ce mă bazez. Intenţionam să promovăm jucătorii tineri şi să putem să ne luptăm cu echipele cu adevărat importante într-un timp scurt.

Dacă voi fi nevoit să vînd, ce fac? Nu ar trebui să fiu judecat după o muncă de numai 3 luni. S-ar putea să plec!" a spus Zola pentru News of The Wordl.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  15 Decembrie 2008, 19:07

HAHAHAHAA de aia am intrat si io pe stirea asta, ca am vazut fraza aia patetica. :) Dar vad ca mi-ati luat-o voi inainte, si i-ati facut de rusine :)))

 •  15 Decembrie 2008, 18:53

"Managerul lui West Ham ameninţă că va demisiona de la cîrma formaţiei de pe Upton Park dacă promisiunile pe care i le-au făcut oficialii grupării în vară. După ce..." CUM VINE ASTA???=)))))) mai dati p la scoala analfabetilor:))))) p bune,voi astia d la gsp nu aveti un articol in kre sa nu fie cel putin o greseala nasoala de scriere:)))) a absolvit vreunu din voi 8 clase?hai,fiti sinceri:))

 •  15 Decembrie 2008, 18:27

daca incepeti mai si terminati propozitiile!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează