INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Va juca în Premier League, după ce PSG a renunțat în ultima clipă! Internaționalul italian a costat 42 de milioane

Gianluca Scamacca semnează cu West Ham, Foto: Getty Images
Gianluca Scamacca semnează cu West Ham, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2022 18:17 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 18:22

Gianluca Scamacca (23 de ani) va juca în Premier League, după ce Sassuolo s-a înțeles cu West Ham United asupra transferului. Italienii păstrează și 10% dintr-o vânzare ulterioară.

A fost la un pas să se se mute la Paris, dar campioana Franței a tot tergiversat negocierile și nu s-a înțeles la preț cu Sassuolo. PSG oferea 40 de milioane de euro pentru Scammacca, numai că gruparea neroverde a cerut 50 de milioane și atunci francezii au bătut în retragere. 

Și s-au orientat în Ligue 1 la o variantă mai accesibilă și l-au cumpărat pe Hugo Ekitike (20 de ani), de la Reims. Astfel că fosta echipă a lui Chiricheș a căutat un alt client pentru internaționalul italian, lansat recent de Roberto Mancini în Squadra Azzurra.

Șumudică, șocat de FCSB: „M-am crucit când i-am văzut” + „Rapid transferă cantitate, nu calitate”
RAPID - FCSB
Șumudică, șocat de FCSB: „M-am crucit când i-am văzut” + „Rapid transferă cantitate, nu calitate”

Scamacca semnează cu West Ham

Și l-a găsit în Premier League. West Ham s-a mișcat repede și a bătut palma cu Sassuolo. 36 de milioane de euro plus 6 milioane bonusuri de performanță reprezintă suma pe care au convenit-o în schimbul lui Scamacca. Plus un procent de 10 la sută dintr-o eventuală vânzare ulterioară a atacantului de 23 de ani. 

Va juca în Premier League, după ce PSG a renunțat în ultima clipă! Internaționalul italian a costat 42 de milioane
Gianluca Scamacca, numărul 9 al Italiei // foto: Guliver/gettyimages

Acesta e așteptat să efectueze astăzi și vizita medicală la Londra și să parafeze contractul până în 2027 cu „ciocănarii”, iar probabil că săptămâna viitoare va fi oficializat transferul. În acest mercato, WHU a operat trei mutări la veniri, în total 55 de milioane de euro cheltuite, cu Aguerd, Downes și Areola.

Pleacă și Frattesi și Raspadori de la Sassulo?

Jucătorul cu 16 goluri în 36 de apariții în Serie A, care a atras atenția multor cluburi din Europa, are ocazia de a crește mai mult într-un campioan foarte puternic și de a evolua și în Conference League cu West Ham. 

Oricum la Londra are mai multe șanse să joace și să se lupte pentru titularizare, coleg de ofensivă fiind vedeta Michail Antonio, decât la PSG, la care îl aștepta o concurență teribilă. 

Scamacca ar putea fi doar primul dintre cei plecați în această vară de la Sassuolo, pe listă pregătindu-se acum Frattesi, Berardi și Raspadori.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Nebunie în Italia! Transferul care a bătut recordul lui Cristiano Ronaldo în 24 de ore

Barcelona l-a enervat pe Tuchel: „I-am spus și lui: nu-l las să plece!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează