INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COMPARAȚIE

În ce star se regăsește Hagi: „Are ceva din mine. Mbappe e ca Pele, iar Cristiano seamănă cu Di Stefano”

Gică Hagi, cel mai mare nume din fotbalul românesc, se regăsește în profilul de jucător al lui Leo Messi, starul celor de la Barcelona.
Gică Hagi, cel mai mare nume din fotbalul românesc, se regăsește în profilul de jucător al lui Leo Messi, starul celor de la Barcelona.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 20:27 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 21:39

Gică Hagi, cel mai mare nume din fotbalul românesc, se regăsește în profilul de jucător al lui Leo Messi, starul celor de la Barcelona.

Cred că Messi are ceva din mine. Sau, mai bine zis, eu am ceva din el. Altfel, Mbappe seamănă mult cu Pele, e «9 fals», joacă în bandă, decar, ce vrei. E complet

Iar Ronaldo îmi aduce aminte de Di Stefano. Eu mereu compar jucătorii din prezent cu cei din trecut”, a declarat Hagi la ProTV.

Portugalia înseamnă Cristiano Ronaldo, echipele se construiesc în jurul unor astfel de jucători, Cristiano, Messi. Însă și restul jucătorilor contează foarte mult
Gică Hagi

C.V. Gheorghe Hagi

  • Hagi și-a început cariera la Farul Constanța, în 1982. A urmat transferul la Sportul și ulterior a ajuns la Steaua, pentru care a debutat cu gol, în Supercupa Europei.
  • În 1990, Real Madrid a plătit 4 milioane de dolari, un record la acea vreme, iar Hagi ajungea în capitala Spaniei, unde a jucat doi ani.
  • Ulterior, a fost adus de Mircea Lucescu la Brescia, iar după Campionatul Mondial din SUA a ajuns la Barcelona, unde a jucat doi ani.
  • Cea mai bună perioadă din cariera lui Hagi a fost la Galatasaray, el fiind și acum extrem de iubit de turci. A evoluat pentru Galatasaray în perioada 1996-2001, jucînd în 167 de partide şi marcând 79 de goluri în toate competiţiile.
  • Alături de Galatasaray, Hagi a câştigat, ca jucător, 4 titluri de campion (1997, 1998, 1999 şi 2000) şi două Cupe (1999 şi 2000). De asemenea, în 2000, alături de Galatasaray, a cucerit Cupa UEFA şi Supercupa Europei.
  • La națională, Hagi a jucat între 1983 și 2000, bifînd 125 de meciuri și 35 de goluri, fiind golgeterul all-time

Gică Hagi, despre jucătorii care l-au fermecat: „Maradona a fost un Dumnezeu pe pământ! Maldini era incredibil, nu puteam să trec de el”

Citește mai multe știri de actualitate:

Fuziunea Viitorul - Farul, o chestiune de ore: „Vrem performanță!” » Anunțul momentului

Gică Hagi are două favorite la Euro 2020 și un „copil de suflet”: „A plecat de acasă la 14 ani, a lăsat tot pentru fotbal”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mal.
mal.  •  12 Iunie 2021, 09:50

Are dreptate dl Hagi… Messi are ceva din el dar nu a ajuns la acel nivel! Fiindcă are doar ceva! Asta ne strică la cap pe noi, când ajungem un pic mai buni ca alții, credem ca nimeni nu mai ca noi! Asta, in toate domeniile! Nu ne dăm seama de realitate!

mafa
mafa  •  11 Iunie 2021, 23:31

Ai avut dreptate prima oara Mesi are ceva din tine pentru ca tu ai fost primul si pe urma el.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează