INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Gică Hagi, dorit de o fostă câștigătoare a Ligii Campionilor! Concurență cu nume mari pentru „Rege”

Gică Hagi +44   FOTO
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 20:27 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 21:09

Olympique Marseille este în căutare de antrenor, iar Gică Hagi (56 de ani) s-ar afla pe lista scurtă a clubului francez.

Andre Villas-Boas, actualul „principal” din acte de la OM, este suspendat de club după ce a anunțat că își va depune demisia, nemulțumit de transferul mijlocașului Olivier Ntcham, pe care nu îl dorea. Clubul francez se află acum în căutare de înlocuitor pentru Villas-Boas, iar Gică Hagi s-ar afla printre tehnicienii doriți de OM, anunță Eurosport

Gică Hagi, la Olympique Marseille?

Potrivit sursei citate, „Regele” este dorit de OM, însă nu este ținta principală a oficialilor lui OM. Deasupra lui Hagi se află antrenori precum Maurizio Sarri, Lucien Favre sau Rafa Benitez. Totuși, varianta ca Hagi să fie ales nu poate fi exclusă. Un avantaj în vederea numirii românului pe banca lui OM este salariul mult mai mic pe care Hagi l-ar cere, față de ceilalți antrenori menționați. 

Maurizio Sarri, ultima dată la Juventus, a fost deja abordat de francezi, dar a respins propunerea primită. Italianului nu îi surâde ideea de a prelua o echipă în plin sezon. 

Gică Hagi nu a mai antrenat din luna august a anului trecut, atunci când a renunțat la funcția de manager general pe care o ocupa la Viitorul. Alături de clubul constănțean, „Regele” a cucerit titlul în sezonul 2017, precum și Cupa României în 2019 și Supercupa în 2020. Gică Hagi le-a mai antrenat pe Bursaspor, Galatasaray în două rânduri, Poli Timișoara și FCSB.

25 de trofeeare Olympique Marseille în vitrină, printre care 9 titluri în Franța și o Ligă a Campionilor, în 1993

VIDEO. Gică Hagi, discurs dur: „Suntem chiar în groapă! Cine ne-a tras în jos? De ce am stagnat?”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Transfer important reușit de Parma! Un fost atacant din naționala Italiei, coleg cu Man și Mihăilă

Zece atacanți de la Real Madrid nu fac cât Cristiano Ronaldo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
thomassystem
thomassystem  •  07 Februarie 2021, 10:46

Săracul Radu Banciu. Ar fi umilința supremă să - l vadă pe Gicuță antrenând OM-ul. Și eventual și pe prințișor titular la pus faianță. Apocalipsa. Sper, pentru sănătatea mintală a lui Radu Banciu ca acest lucru să nu se întâmple vreodată. Gică, du-te tati la Dudelange în Luxemburg că au nevoie ăia de antrenor. Și de unul care are două picioare. Adică de prinț.

thefixer
thefixer  •  06 Februarie 2021, 07:57

OM îl dorește la pachet cu Eanis marele 10 și viitor Balon de Aur! Oare ce zice Radu Banciu? :))))

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  06 Februarie 2021, 04:58

De ce umblati iarasi cu dezinformari ?OM a castigat o cupa a campionilor si asta pe vremea lui Pazvante Chiorul.La ora actuala este o echipa de pluton.Iar despre "marele antrenor" Hagi,se vor lamuri aia imediat.Daca va ajunge acolo,dar nu cred.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează