INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Gică Hagi, prima reacție după decesul lui Radomir Antic » Cum îl caracteriza sârbul pe „Rege”

Radomir Antic a murit la 71 de ani // FOTO: Guliver/GettyImages
Radomir Antic a murit la 71 de ani // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2020 07:33

Radomir Antic a decedat la vârsta de 71 de ani. Antrenorul sârb a fost singurul din lume care a antrenat la Real Madrid, Barcelona și Atletico Madrid.

Vestea tragică l-a întristat și pe Gică Hagi. Antrenorul de la Viitorul a lucrat cu Radomir Antic la Real Madrid, în sezonul 1991-1992, și a postat un mesaj după ce a aflat că sârbul a murit.

Oribile vești! Un antrenor mare, dar și o persoană grozavă. Odihnește-te în pace, Radomir Antic”, a fost mesajul scris în limba engleză de Gică Hagi.

Radomir Antic despre Gică Hagi

„Hagi e Hagi, e un zeu al fotbalului. Mi-a fost un elev extraordinar, un prieten de mare calitate, ținem legătura și azi. Am apreciat la el foarte mult calitatea umană, pe lângă că a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii. Cu părere de rău, nu știu când se va mai naște altul ca el pentru voi, nu cred... Când era încruntat, îi zâmbeam, ca să-i redau încrederea. Aș fi vrut să-l antrenez și pe Gică Popescu, l-am vrut pe la echipele mele din Spania, dar nu ne-am potrivit".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

5 declarații ale lui Radomir Antic pentru GSP: de la Hagi la Lăcătuș și românul pe care regretă că nu l-a avut sub comandă

Radomir Antic, singurul tehnician din lume care a antrenat granzii Barcelona, Atletico și Real Madrid, a decedat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează