INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN 2020

Gică Popescu a anunțat ce proiecte se vor face SIGUR pentru CE 2020: "Bag mâna în foc pentru asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 20:36

Gică Popescu, consilierul onorific al premierului în domeniile promovării programelor de sport şi susţinerii proiectelor de dezvoltare a structurilor sportive, spune că România nu va pierde organizarea celor 4 meciuri de la CE 2020 și dă asigurări că două dintre nenumăratele proiecte vor prinde viață.

"UEFA nu ne-a obligat să facem autostrăzi, metrouri și stadioane pentru turneul final, ci noi ne-am angajat să le facem. Campionatul European nu e în pericol. Sunt lucruri care se vor face, iar altele care sunt imposibil de făcut. Bineînțeles că ar fi trebuit să facem tot, dar asta e.

Povestea trenului de la aeroport în București încă nu e închisă. Sunt două variante de cale ferată, una dintre ele se va realiza. Voi mai avea o discuție și acest proiect se va face. Cred că se va ateriza pe ambele aeroporturi, și Băneasa, și Henri Coandă.

Din păcate am pierdut mulți ani în care puteam face lucruri. Bag mâna în foc că un stadion dintre cele 4 selectate se va face (n.r. Steaua, Rapid, Dinamo și Arcul de Triumf sunt cele 4 stadioane care ar trebui modernizate)", a declarat Popescu la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ionnis
ionnis  •  30 Martie 2018, 15:39

e bine un stadion din 4 :D

gado
gado  •  30 Martie 2018, 11:23

Popescu isi dovedeste inutilitatea in aceasta functie ! Nu stie nimic ! Repeta doar ce-l mint altii. Acum se fac SIGUR 3 din 4 stadioane... in primavara incep lucrarile . Acum 1 din 4 ... "bag mana in foc" ... vezi sa nu te arzi dle Popescu ! Credibilitatea ta castigata dupa o cariera stralucita, a fost stirbita grav prin condamnarea si executarea pedepsei cu inchisoarea, iar acum faci ce faci ca sa te distrugi singur. Pacat... mare pacat.

gado
gado  •  30 Martie 2018, 11:22

Popescu isi dovedeste inutilitatea in aceasta functie ! Nu stie nimic ! Repeta doar ce-l mint altii. Acum se fac SIGUR 3 din 4 stadioane... in primavara incep lucrarile . Acum 2 din 3 ... "bag mana in foc" ... vezi sa nu te arzi dle Popescu ! Credibilitatea ta castigata dupa o cariera stralucita, a fost stirbita grav prin condamnarea si executarea pedepsei cu inchisoarea, iar acum faci ce faci ca sa te distrugi singur. Pacat... mare pacat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează