INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SELECȚIONER

Giggs e alesul! Legenda lui Manchester United va fi selecționer » Trebuie să ducă naționala la EURO 2020

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 11:54

Ryan Giggs, 44 de ani, a câștigat castingul cu Bellamy, Bowen și Roberts și astăzi va fi anunțat ca noul selecționer galez. Obiectivul său va fi calificarea la Euro 2020. Giggs a fost 4 meciuri manager interimar la Manchester United, în aprilie 2014.

Țara Galilor și-a găsit selecționer. Succesorul lui Chris Coleman, ce a renunțat la post după ratarea calificării la CM 2018, va fi anunțat astăzi de directorul executiv al federației, Jonathan Ford, și e Ryan Giggs.

Favorit să preia semifinalista ultimului Euro, fosta mare legendă a lui Manchester United a câștigat concursul cu vechii săi colegi de la "națională" Craig Bellamy, Mark Bowen (plecat de la Stoke) și Osain Roberts, actualul "secund".

Contacte cu Swansea și Southampton

E primul job ca manager permanent pentru Giggs, 44 de ani, care va avea obiectiv prezența la CE 2020 și-și va îndeplini visul de a ajunge într-un "post de top". Galezii au vrut să aibă selecționer înaintea tragerii la sorți pentru Liga Națiunilor, programată pe 24 ianuarie, în Elveția. Ryan a sperat la un job în Premier League, dar mai mult decât interviul de la Swansea, în octombrie 2016, și un flirt cu Southampton nu s-au concretizat. 

64 de selecțiiși 12 goluri are Ryan Giggs pentru "naționala" Țării Galilor, în perioada 1991-2007

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
roadghost
roadghost  •  15 Ianuarie 2018, 14:59

Sunteti sigur ca e vorba de Giggs?? Verificati si verificati, sa nu fie cumva Giggi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează