INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Giovanni Becali dezvăluie discuția cu Claudio Ranieri despre Adi Ilie: „Îmi zicea «Spune-i să tragă mai mult. Poate lua Balonul de Aur»”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 11:17

Giovanni Becali, fost impresar, a vorbit despre Adi Ilie și a dezvăluit că fostul lui antrenor, Claudio Ranieri, credea că acesta poate câștiga Balonul de Aur dacă era mai serios.

Claudio Ranieri, când era la Valencia, îmi spunea că Adi Ilie poate lua Balonul de Aur dacă e serios. Când a venit Ilie, Valencia era la retrogradare. Iar el și Claudio Lopez au dus-o pe locul  5. Când ei plecau pe contraatac, nu-i prindea nici acceleratul de Londra. 

Îmi spunea Ranieri «Giovanni, spune-i să tragă de el la antrenamente. Poate mult mai mult». N-a avut o viața extrasportivă ieșită din comun, dar n-a tras de el. Ilie zice «Îmi ajunge, bre». El avea un salariu foarte mare, lua 1,2 milioane de dolari”, a declarat Giovanni Becali la TV Digi Sport. 

De-a lungul carierei, Adi Ilie a jucat la Electroputere Craiova, Steaua, Galatasaray, Valencia, Alaves, Beșiktaș, FC Zurich și Terek Grozny. La Valencia, „Cobra” a fost legitimat din decembrie 1997 până în iulie 2002. A jucat 105 meciuri și a marcat 31 de goluri. A jucat o finală de Liga Campionilor și a câștigat campionatul, Cupa și două Supercupe.  

Citește și:

Giovanni Becali: „Aveam 5-6 baruri. Mama credea că balerinele sunt dezbrăcate, până am dus-o la «Melody»” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
digei
digei  •  04 Ianuarie 2020, 13:40

Giovani are el pacatele lui, e mai smecher, mai golan dar le are cu povestitul. Cred ca pe o scara a audientelor il bate pe Gigel de-l asculta cu urechea. E umblat, a cunoscut sefi de cluburi de top, manageri, impresari, jucatori de clasa mondiala, il cunosc mai toti cei din generatia lui din fotbalul mare, chiar si cei din urma lui, are notorietate. Gigel e plictisitor, s-a blocat pe refrenul "Coman si Man fac ...milioane", mai zice ceva de religie, ceva de MM si aici se reduce totul. E nimeni in lumea mare a fotbalului, un mare zero.

concret
concret  •  04 Ianuarie 2020, 12:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Daca nu era varuletul gheorghe becali, trecut prin puscarie ca urmare a actiunilor sale din fotbal, clona de pe axa pipera-berceni nu mai exista astazi si am avut un campionat mai curat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează