INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Postul lui Ianis Hagi la Rangers, în pericol » Decizia antrenorului Giovanni van Bronckhorst

Ianis Hagi și Giovanni van Brockhorst
Ianis Hagi și Giovanni van Brockhorst

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 18:58 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 19:31

Ianis Hagi (23 de ani), fotbalistul celor de la Rangers, va avea parte de concurență în noul an la campioana Scoției.

Totul pornește de la dorința antrenorului Giovanni van Bronckhorst de a schimba filosofia scoțienilor. Acesta își dorește jucători în benzi care să poată să furnizeze multe centrări pe parcursul meciului.

Reușita lui Ianis Hagi din meciul cu Germania, desemnată „Golul Anului 2021”
ROMÂNIA
Reușita lui Ianis Hagi din meciul cu Germania, desemnată „Golul Anului 2021”

Potrivit celor de la Ibroxnews.com, Rangers se pregătește să-l vândă pe tânărul Nathan Patterson la Everton în schimbul a 20 de milioane de euro, sumă cu care scoțienii ar urma să cumpere o extremă dreaptă pe placul lui van Brockhorst, care să-i facă concurență lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi poate fi împins spre un transfer

Această decizie a scoțienilor îl poate face pe Ianis să își piardă locul în echipă și chiar să plece de la Rangers încă din această iarnă. Echipe precum Lyon, Galatasaray și Aston Villa sunt interesate de mijlocașul român.

Totuși, Gică Popescu, președintele celor de la Farul, îl sfătuiește pe Ianis să rămână cât se poate de mult pe Ibrox.

„Aş zice să rămână doi-trei ani acolo şi să devină un jucător superimportant pentru Rangers. Eu am stat la Eindhoven patru ani de zile, am plecat un an la Tottenham şi la 27 de ani la Barcelona. De ce trebuie să te grăbeşti? Trebuie să te duci copt, că ăia nu te aşteaptă. La ăia mari te duci copt sau te duci acasă. Să rămână acolo. 

Joacă, e iubit, e apreciat şi atunci când a ajuns la un nivel înalt să se ducă la top. Eu aş mai sta în locul lui. Ianis are o clauză, nu ştiu dacă e de 17, 20, 15 milioane de euro, dar are o clauză, clauză pe care o poate plăti oricând orice club. Dacă mai rămâne doi ani acolo, sumele pe care un club le-ar plăti pentru el vor fi mult mai mari”, a declarat Gciă Popescu.

Citește alte știri din Liga 1:

Miliardarii din Anglia atacă La Liga! Newcastle, ofertă pentru o vedetă din Spania

Moruțan, pus la „meditații” de Fatih Terim » Decizia antrenorului în cazul mijlocașului român

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  04 Ianuarie 2022, 15:45

are doua viteze in minus si plamini pentru 50 de minute!

remarque
remarque  •  04 Ianuarie 2022, 10:34

Problema lui Ianis nu este ca face parte din lotul lui Glasgow Rangers, Desi nu in top 5, campionatul scotian nu e de neglijat in conditiile in care joci la Celtic sau la Rangers si ai meciuri in Europa an de an. Problema lui Ianis e ca nu s-a impus titular la Rangers. Daca era titular putea sa se considere intr-o pozitie buna. Brian Laudrup a jucat la Rangers. Gascoine, Thery Butcher, Ally Mc Coist au jucat la Rangers. Prodan fie-i tarana usoara a fost transferat de Rangers dar o accidentare l-a impiedecat sa joace. Nu am aflat cat castiga Ianis acolo, dar nu cred ca e putin, iar pentru el e important sa joace. Sa si poata insa sa o faca, in Scotia se ”baga materiale”. Decat la Galata, mai bine la Rangers. E altceva

polistul68
polistul68  •  03 Ianuarie 2022, 22:14

Pai mai ziaristi de carton...nu scriati voi ca e piesa importanta, ca are antrenorul incredere in el, ca e bine vazut, ca e un jucator important..aduc aia un no name si are postul amenintat ? Hotarati.va si voi..ori e important, ori i cauta inlocuitor...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează