INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GIRONA - REAL MADRID 0-3

FOTO Girona - Real Madrid 0-3 » Formația lui Carlo Ancelotti e noul lider din La Liga

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 17:13 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 21:29

Real Madrid este noul lider din La Liga. Trupa lui Carlo Ancelotti a trecut de Girona, formația care se afla pe primul loc înainte acest meci, scor 3-0.

Girona, reveleția acestui început de sezon, nu a avut forța ncesară pentru a ține piept formației blanco, și a pierdut categoric partida jucată pe teren propriu. A fost prima înfrângere a formației lui Michel, în 8 meciuri.

+2 FOTO

Real Madrid, victorie categorică împotriva Gironei

Echipa lui Carlo Ancelotti a rezolvat meciul încă din prima repriză, când a punctat de două ori în doar patru minute. Mai întâi, Joselu a punctat în minutul 17, iar Tchouameni a făcut 2-0 în minutul 21.

În repriza a doua, Real Madrid a redus turația, dar Girona nu a avut forța să revină, Mai mult, Jude Bellingham a confirmat forma bună în care se află și a stabilit scorul final în minutul 71.

După această victorie, Real Madrid a urcat pe locul 1. Are 21 de puncte (7 victorii și o înfrângere). Girona a coborât pe 3 (19 puncte), cu unul mai puțin decât Barelona, locul 2.

Clasamentul din La Liga

FINAL » Girona – Real Madrid 0-3

Girona – Real Madrid, echipe de start

Girona: Gazzaniga – Couto, Garcia, Blind, Gutierrez – Tsygankov, Herrera, Lopez, Aleix Garcia, Savio – Dovbyk
Rezerve:  Fuidias, Juan Carlos, B. Garcia, Junape, Kobe, Martinez, Martin, Portu, Solis Romero, Stuani, Torre, Valery
Antrenor: Michel

Real Madrid: Kepa – Carvajal, Nacho, Rudiger, Camavinga – Valverde, Tchouameni, Kroos – Bellingham – Vinicius, Joselu
Rezerve: Lunin, Alamo, Rodrygo, Carrillo, Ceballos, Diaz, F.Garcia, Lucas Vasquez, Mendy, Modric
Antrenor: Carlo Ancelotti

Stadion: Municipal de Montilivi (Girona) 
Arbitru: Juan Luis Pulido

Citește și: 

Povestea zilei în Spania » Copilul care ieșea pe teren alături de Sergio Ramos în Clasico e azi cel care provoacă autogolul veteranului în meci direct

Șoc în Bundesliga! Și-a dat afară directorul sportiv pentru că „flirta” cu Bayern » Acum are drum liber spre campioana Germaniei

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
francescoli1974
francescoli1974  •  01 Octombrie 2023, 12:49

Nici alții dintre cei cu pretenții nu au apărători (fundasi) extraordinari,atacul trebuie să funcționeze mai bine adică cel puțin un gol marcat în plus față de ceea ce încasezi.Asta tre *** să fie filozofia de joc la Real Madrid și sunt convins ca asa e.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

francescoli1974
francescoli1974  •  01 Octombrie 2023, 11:25

Nici alții dintre cei cu pretenții nu au apărători (fundasi) extraordinari,atacul trebuie să funcționeze mai bine adică cel puțin un gol marcat în plus față de ceea ce încasezi.Asta tre *** să fie filozofia de joc la Real Madrid și sunt convins ca asa e.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mandela
mandela  •  30 Septembrie 2023, 22:58
Postat de francescoli1974 pe 30 Septembrie 2023, 22:04

Un meci mai bun făcut azi de Real,cu mai multă liniște și siguranță în apărare, păcat de gestul lui Nacho Fernández din final,nu trebuia să facă fault de roșu în min 90+,la 0-3,portarul Kepa a fost sigur ,la fel Kroos, Belingham ,Valverde sau Joselu.Bravo,vin meciuri mai grele ,din 3 în 3 zile.Accidentati în continuare mulți dar sunt și jucători pe bancă foarte buni gen Diaz,Ceballos,Fran sau Lucas Vasquez care o dată întrați își aduc aportul,jucători de echipă.

O sa vezi in meciurile cu echipe mai bune. Avem defensiva submediocra, iar fundasii laterali sunt de Segunda. In atac, Vinicius si Rodrygo au 2 goluri impreuna in 8 meciuri. Sa fim seriosi. In afara de mijlocasi, unde avem calitate, lotul este foarte slab.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează