INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROTEST

Giuseppe Rossi se revoltă: „Nu ne închideți în cantonament ca pe animalele de la zoo!”

Rossi, a cărui carieră a fost distrusă de accidentări la genunchi, are 29 de selecții și 7 goluri în Squadra Azzurra // Sursă foto: Getty
Rossi, a cărui carieră a fost distrusă de accidentări la genunchi, are 29 de selecții și 7 goluri în Squadra Azzurra // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat miercuri, 06 mai 2020 12:28

Giuseppe Rossi (33 de ani), fotbalistul lui Salt Lake City (MLS), critică autoritățile din Statele Unite ale Americii: „Îl respect pe doctorul Fauci, dar nu mi se pare drept să ne izoleze de familii ca să putem juca. Suntem ființe umane”.

„Pepito” Rossi e purtătorul de cuvânt al revoltei fotbaliștilor din MLS contra protocolului stabilit de autorități în perspectiva reluării competiției. Întors în Statele Unite, acolo unde s-a născut și a crescut înainte a ajunge în Europa, la Parma, atacantul italian a atacat dur Casa Albă. 

„Carantina ne-a scos din minți. Viața îți dă lovituri și trebuie să te eschivezi. Îl respect pe doctorul Fauci, însă ideea de a ne izola de familii nu mi se pare dreaptă. Suntem oameni, nu animale să ne închizi ca la grădina zoologică", declară „Pepito", 33 de ani, în interviul acordat pentru ziarul La Repubblica.

Giuseppe Rossi a jucat doar 11 minute!

Jucătorul, fost ultima oară în Serie A la Genoa și care a semnat în 2020 cu Salt Lake City, bifând doar 11 minute în acest sezon (cu Orlando pe 29 februarie), explică de ce se teme: „Toată familia și rudele mele sunt blocate în casă la Clifton, în New Jersey, inclusiv nevasta mea. Din nefericire, am aflat că un bun prieten de-ai mei și-a pierdut zilele trecute bunica, din cauza coronavirusului".

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Supervoleul lui Zidane, ales cel mai frumos gol al Ligii Campionilor » Gică Hagi, pe 19: „Incredibil! Excepțional!”

Marius Șumudică, după ce a aflat ce îl așteaptă la sosirea în Turcia: „De mult nu am mai plâns așa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close