INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Glazerii renunţă la Man United pentru 1.2 miliarde de euro! Crezi că se vinde clubul?

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Decizia lui Sir Alex Ferguson de a-şi duce elevii într-un stagiu de pregătire în Qatar la începutul săptămînii pare să nu fie luată doar din raţiuni tehnice. Managerul scoţian a încercat să aducă "produsul United" mai aproape de potenţialii cumpărători, iar şeicii din statul arab par tentaţi să dea lovitura pe piaţa din Premier League.

Conform Sunday Express, preţul pentru care familia Glazer este pregătită să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni se ridică la aproximativ 1,2 miliarde de euro.

Oamenii de afaceri americani ar fi tentaţi să abandoneze proiectul pe care l-au început în 2005 după ce au realizat că nu pot să administreze favorabil criza financiară a clubului. Datoriile de peste 700 de milioane de lire şi zvonurile care anunţau că "diavolii" vor fi nevoiţi să renunţe la serviciile celor mai importanţi jucători pentru a mai amortiza din pierderi, au fost fatale imaginii publice a Glazerilor, şi aşa contestaţi vehement de fani.

Este de aşteptat ca oferta generoasă a şeicilor din Qatar să fie suficientă pentru a-i determina să vîndă, mai ales că afacerea le-ar aduce un profit consistent după numai 5 ani în fruntea celui mai important club din istoria recentă a Premier League.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  17 Ianuarie 2010, 20:13

sell baby sell. sa inceapa si la noi era petrodolarilor. abia astept

 •  17 Ianuarie 2010, 18:58

la cate datorii are clubul (788 mil. euro)sunt SIGUR

fichirichi
fichirichi  •  17 Ianuarie 2010, 18:00

nu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează