INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Glen Johnson: "Mourinho are un caracter duplicitar. M-a minţit de mai multe ori!"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2009 00:00

Noul jucător al lui FC Liverpool, Glen Johnson, a afirmat că fostul său manager de la Chelsea, Jose Mourinho, l-a minţit în mai multe rânduri şi l-a determinat să părăsească gruparea londoneză, deoarece l-a ţinut deliberat pe banca de rezerve, informează ediţia de luni a cotidianului The Times.

"Au fost multe lucruri neadevărate pe care mi le-a spus. S-a întâmplat în primul meu sezon la Chelsea, cu câteva jocuri înainte de meciul cu FC Barcelona, din Liga Campionilor. La o partidă din campionat, m-a introdus în primul 11, spunându-mi de faţă cu cinci martori că dacă voi juca bine, îmi voi păstra postul de titular şi în confruntarea cu Barcelona.

Deşi am fost desemnat omul meciului, nu am fost convocat pentru întâlnirea din Champions League. Simţeam că nu vrea să mă vadă jucând bine, ca să nu fie nevoit să se folosească de serviciile mele. Atunci am ştiu că trebuie să plec de la Chelsea", a spus internaţionalul englez în vârstă de 24 de ani.

Johnson a mai precizat că actualul tehnician al lui Inter nu i-a explicat niciodată de ce îl ţinea constant pe banca de rezerve: "Când se mai întâmpla ca eu să fiu titular, aveam sentimentul că oricât de bine aş fi evoluat în partida respectivă, urma să stau pe tuşă în meciul viitor. Aceste lucruri afectează negativ psihicul oricărui fotbalist profesionist. Un manager trebuie să se ţină de cuvânt, pentru ca jucătorii să poată avea încredere în el. Mourinho nu a încercat niciodată să îmi explice de ce nu jucam, iar când am plecat la Portsmouth, probabil că îşi închipuia că o să dispar din peisaj".

Glen Johnson a evoluat pentru Chelsea între 2003 şi 2006, iar odată cu transferul său definitiv la Portsmouth, în vara lui 2007, a fost convocat constant de selecţionerul Fabio Capello în naţionala Angliei. În stagiunea precedentă, acesta a fost votat cel mai bun fundaş de bandă dreaptă din Premier League, iar Liverpool a plătit în această vară pentru serviciile sale în jur de 20 de milioane de euro.

Înainte să semneze cu grupărea pregătită de Rafael Benitez, Johnson a refuzat oferte de la Manchester City şi Chelsea.

NewsI

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
 •  14 Iulie 2009, 00:53

pai acolo trebuia sa joace paolo ferreira..si tu erai prea tanar atunci si mai faceai si greseli..oricum nu cred ca a plans nimeni dupa tine cand chelsea a lui mourinho domina premier league..bafta la liverpool..

 •  13 Iulie 2009, 19:36

asa este . te credem .. sa te vedem la Leverpool :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close