CAMPIONATE  ·  CORONAVIRUS

Gluma scandaloasă făcută de un jucător din Brazilia » Cum a filmat femeile din familia lui: „Așa se petrece carantina”

Luis Henrique, Botafogo // sursă foto: instagram @luis_ht01
Luis Henrique, Botafogo // sursă foto: instagram @luis_ht01

Joi, 26 Martie, 10:21

Luis Henrique(18 ani), jucător la Botafogo în Brazilia, a stârnit un val de controverse pe internet, după ce a postat un videoclip în care femeile din familia lui erau legate de scaune.

Tânărul brazilian a încercat să promoveze mișcarea #staiacasă preluând, după spusele lui, o glumă pe care au făcut-o mulți alți comedianți.

Însă fanii săi nu au gustat gluma: după un număr mare de reacții negative, acesta s-a văzut forțat să șteargă videoclipul, descris de alții ca fiind „misogin”.

Videoclipul începe cu Hernique, care se joacă pe consolă alături de tatăl și de frații săi, imaginea fiind apoi îndreptată spre 3 femei care sunt legate de scaune și au gurile lipite cu bandă adezivă. ”Așa petreci carantina dacă trăiești alături de femei. Stai acasă”, a scris jucătorul de 18 ani.

Luis Henrique a încercat să se apere, declarând că videoclipul a fost doar o glumă și că femeile pe care le-a filmat au fost de acord cu ideea lui.

4.5 milioane de euroeste cota de piață a lui Luis Henrique conform transfermarkt

Brazilianul a fost promovat de Botafogo de la echipa secundă la începutul acestui an și a jucat două meciuri în prima ligă braziliană, care în prezent este suspendată din cauza pandemiei de coronavirus.

#sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește și alte știri:Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1