INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Glume între jucătorii Barcelonei după 2-1 cu Atletico: ”Le furăm şi maşinile?”

Xavi a evitat să comenteze fazele controversate din meciul Barcelonei cu Atletico
Xavi a evitat să comenteze fazele controversate din meciul Barcelonei cu Atletico

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 februarie 2012 11:17

FC Barcelona a învins-o pe Atletico, 2-1 la Madrid, la capătul unui duel marcat de cîteva decizii controversate ale arbitrilor. Involuntar sau nu, elevii lui Pep Guardiola au beneficiat de majoritatea acestor momente. De pildă, un ofsaid semnalizat aiurea la Falcao şi un posibil penalty comis de Busquets.

Conştienţi de faptul că au fost avantajaţi, catalanii au glumit pe această temă, într-un episod dezvăluit de cotidianul madrilen ”Marca”. Potrivit acestuia, în drumul de la zona mixtă spre autocar, unul dintre fotbaliştii Barcelonei, fără să i se divulge numele, s-a dus la Xavi şi, arătînd cu degetul către parcare, i-a zis: ”Le furăm şi maşinile?”.

Mijlocaşul spaniol nu a vrut să reacţioneze ”la cald” şi a mers mai departe ”fără să dea importanţă acelui comentariu”. ”Marca” a precizat: ”Temperat cum îl ştim, Xavi a evitat polemica, căutînd să uite cît mai repede ce s-a întîmplat. S-a dus direct în autocar. Un exemplu pentru oricine”.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
sakazuke
sakazuke  •  02 Martie 2012, 17:27
Postat de b0gdan_88 pe 29 Februarie 2012, 23:35

Scurt si la subiect.....Messi= istorie=3 balone consecutive=e UCL......CR7= un fotbalist bun( nimic mai mult)....Capello: Ronaldo stie engleza, Messi stie fotbal.....scurt !!!! restul e cancan

te doare si bancurile despre messi???????? :))

sakazuke
sakazuke  •  02 Martie 2012, 17:26
Postat de b0gdan_88 pe 29 Februarie 2012, 23:38

Tu compari jafurile barcei cu ale realului....:))))))))))))))) ma faci sa rad....tu ar trebui sa te bucuri ca esti contemporan cu cea mai mare echipa din istorie.

din istoria barcelonei.........eu nu am de ce sa ma bucur ,doar sunt fan real....... anul asta in campionatul din spania asta e cel mai mare jaf.....ca nu vrei tu sa recunosti partea a 2..... 5 decizii grave pro-barca intr-un singur meci........ fata de hotia de la rayo asta da e jaf

b0gdan_88
b0gdan_88  •  29 Februarie 2012, 23:38
Postat de sakazuke pe 29 Februarie 2012, 14:33

nu putem comenta jaful armat care l-au facut pe calderon???? si doar 1 meci??? cu villareal nu se pune , cu valencia in cupa ,nici ala......... sunt 3 numai in ultima luna . :)) ce memorie scurta aveti cand e vb de greseli pro-barca................ exact ca astia de la gsp.

Tu compari jafurile barcei cu ale realului....:))))))))))))))) ma faci sa rad....tu ar trebui sa te bucuri ca esti contemporan cu cea mai mare echipa din istorie.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close