INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MILAN - INTER 3-0

Gogomancini » Învins și eliminat în derby, Roberto Mancini s-a purtat golănește față de fanii rivali și de o ziaristă

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2016 00:00

Antrenorul nerazzurrilor a arătat degetul mijlociu către tifosii rossoneri, apoi a făcut praf arbitrajul și a jignit în direct la TV o ziaristă: ”Le-am răspuns celor 8-9 care m-au insultat”

În 20 de zile, Inter s-a prăbușit din vîrful Seriei A pînă pe locul 4, la 9 puncte de lider. Iar Roberto Mancini a alunecat de pe culmile aroganței în prăpastia penibilului surburban. Antrenorul care s-a simțit superofensat de Sarri, pentru apelativele "poponar și onanist", a preluat rolul golanului și și-a vărsat toată frustrarea după Il Derby della Madonnina pierdut la scor de neprezentare cu Milan.

Eliminat pentru proteste, Mancio le-a arătat degetul mijlociu tifosilor rossoneri, înainte să plece la vestiare. "Le-am răspuns celor 8-9 ce m-au insultat. N-aveau ce căuta acolo, trebuia ca stewarzii să-i evacueze!", a parat neconvingător. Iritat și de arbitri, "cei mai slabi de pe teren, un dezastru", tehnicianul a jignit-o în direct la TV pe moderatoarea Mediaset, Mikaela Calcagno: "Întrebi numai lucruri cretine, cauți mereu polemică și insiști pe... căcaturi". O replică la întrebarea de ce, la 0-1, penaltyul Interului a fost executat de Icardi, atacantul ironizat de Mancini după ratările cu Carpi?

Abia intrat în minutul 64, Icardi a șutat în bară de la 11 metri. Și imediat Milan a făcut 2-0: Bacca din centrarea lui Niang. Francezul ce avea să închidă apoi repede tabela, deschisă de Alex (35).

6 goluria primit Inter în 4 zile, cu Juve în Cupă și cu Milan în Serie A. Nerazzurrii au cîștigat doar un meci în ultimele 6 etape

"Mancini s-a comportat inacceptabil, oferindu-ne o demonstrație extremă de proastă educație și de aroganță, care nu pot fi justificate de rezultatul meciului"
Asociația Jurnaliștilor Italieni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  02 Februarie 2016, 12:42

Frustrarea e mare, i-am descălțat in cel mai pur stil! Un 3-0 clar care ne scutește de orice alte comentarii! Umilință! Cu un singur lucru are dreptate antipaticul asta: arbitrajul a fost praf. Niște decizii de te luai cu mâinile de cap!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  02 Februarie 2016, 09:03

A jignit? Dar voi ce faceti cand puneti intrebari PUERILE? Nu cumva jigniti la fel? Ne lasati cu mass-media voastra de cacao. Cand esti prost ce te faci? Raspunsul este simplu.....ziarist !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează