INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS MONACO

Gol de 10 milioane de euro! La aproape 2 ani de când a plecat, Martial îi aduce lui AS Monaco o altă sumă importantă de bani

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 24 aprilie 2017 12:22

Manchester United trebuie să îi plătească încă 10 milioane de euro lui AS Monaco, pentru transferul lui Martial.

Anthony Martial a înscris duminică un gol în victoria cu 2-0 obținută de Manchester United cu Burnley. A fost golul cu numărul 25 marcat pentru "diavolii roșii" în cele aproape două sezoane disputate în tricoul lor. Prin accidentarea lui Ibrahimovici, care va rata tot sezonul, francezul a revenit din nou în echipa de start a lui United.

Atacantul a fost adus în 2015 de la AS Monaco de Louis van Gall, cel care o pregătea Manchester United, pentru 50 de milioane euro. Clubul din Ligue 1 are o clauză în contract, prin care britanicii vor plăti 10 milioane de euro, în cazul în care internaționalul francez marchează cel puțin 25 de goluri.

Cu toate acestea, Martial ar putea îmbogăți clubul în perioada următoare dacă va mai înscrie. Potrivit FOX sports, Manchester United va primi de la Adidas 20 de milioane de lire sterline în cazul în care va juca în sezonul următor în UEFA Champions League.

Formația lui Jose Mourinho poate prinde Champions League, fie prin câștigarea Europa League, unde sunt calificați în semifinale, fie prin clasarea în top 4 în Premier League. United este în acest moment pe locul 5 cu 63 de puncte la o "lungime" față de locul 4 Manchester City și la 3 "lungimi" față de Liverpool, care are 2 meciuri mai mult disputate.

34 de partidea disputat Martial în acest sezon în toate competițiile reușind 8 goluri și 7 pase de gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează