CAMPIONATE  ·  BLACKBURN - MAN. UTD. 1-1

“Gol de campioni”

Articol de — Luni, 21 Aprilie 2008, 00:00

După reuşita lui Tevez, Manchester e favorită la titlu. “Batem la Chelsea!”, spune Ferguson. Dacă va fi invers, începe lupta.

Chiar şi după 1-1, un egal care păstrează finalul electrizant în Premier League, Alex Fer­gu­son declară: “Am jucat ca nişte cam­pioni. Şi am înscris un gol de cam­pioni”. Devierea lui Tevez, din minutul 88, e aur curat. Man. U. are încă trei puncte în faţa lui Chelsea, şi un golaveraj mult mai bun.

Managerul vrea totul acum: “Să batem la Londra. Chelsea n-a fost învinsă acasă de 100 de meciuri? Ştiu, dar recordurile sînt făcute pentru a fi doborîte”. Op­ti­mist. Însă, dacă United pierde, rămîn două eta­pe furioase.

Revenind la partida de la Black­burn, Ferguson l-a acuzat pe ar­bi­trul Rob Styles. “Trei penaltyuri tre­buia să ne dea” , afirmă Sir Alex, spe­rînd ca povestea să nu se repete pe Stamford Bridge: “Aştept ca îm­po­triva lui Chelsea să nu se ia ase­menea decizii”.

Tehnicianul, care le-ar fi măr­tu­ri­sit apropiaţilor că s-ar retrage în 2009, îşi laudă jucătorii: “Am fost fe­nomenali în repriza a doua. O te­na­citate fantastică, atitudine, ca­rac­ter, nu ne-a lipsit nimic. Sînt mîn­­dru de ei”.

Săptămînă de foc

Şapte zile teribile îi aşteaptă pe “di­a­volii” lui Ferguson. Miercuri, 23 a­pri­lie, prima manşă din semifinalele Ligii Campionilor, la Barcelona. Sîm­bătă, 26 aprilie, turnirul din Premier League, la Londra, cu Chelsea. Marţi, 29 aprilie, returul cu Barca, pe Old Trafford. “Dacă supravie­ţu­im în această săptămînă, sezonul poate fi al nostru”, a declarat Sir Alex.

Rooney lovit

Sîmbătă, Rooney s-a accidentat la şold şi a fost înlocuit în final. Mana­g­erul lui Manchester s-a temut că atacantul ar putea rata me­ciul cu Barça. “M-am speriat, însă nu e grav. O lovitură du­re­roa­să, dar cred că va juca miercuri”. La fel, Van der Sar, Hargreaves şi An­der­son, me­na­jaţi cu Blackburn, se vor reface la timp.Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (1)

 •  21 Aprilie 2008, 10:48

Chiar ca au jucat super fotbal, desi urma meciul cu Barca si se puteau menaja

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1