INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Gol și eliminare » Balotelli a dus-o pe Nice pe primul loc în Ligue 1, la 4 puncte în fața lui PSG

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 10:15

Mario Balotelli a înscris golul decisiv, în minutul 86 al meciului câștigat de Nice cu scorul de 2-1, în fața celor de la Lorient.

Vârful de 26 de ani a văzut primul cartonaș galben în minutul 87, după ce și-a dat tricoul jos când sărbătorea golul. A fost eliminat în minutul 92, pentru cumul de cartonașe, după un fault dur asupra unui adversar.

Astfel, Balotelli va lipsi în meciul de vineri, de pe teren propriu, împotriva lui Lyon. 

Nice este surpriza placută a acestui sezon de Ligue 1. Ea se află pe prima poziție a clasamentului, având un punct în fața lui Monaco și 4 în fața campioanei en-titre, PSG.

Sylvain Ripoll, antrenorul lui Lorient, a declarat la conferința de presă ulterioară meciului: "Golul lui Balotelli? Marii jucători au capacitatea să apară în momentele potrivite. Pentru noi a fost teribil".

  • În acest sezon, Mario Balotelli a înscris 6 goluri în cele 5 partide disputate pentru Nice.

(Adrian Jitea)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează