INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Golul de la națională îl propulsează și la echipa de club. Va juca duminică în premieră titular în acest campionat!

George Pușcaș, în acțiune contra Veronei // Foto: Imago
George Pușcaș, în acțiune contra Veronei // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 14:47 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 15:19

George Pușcaș (27 de ani) poate profita de criza de atacanți apărută la Genoa. Autorul egalării din meciul cu Israel este anunțat titular în formația lui Gilardino pentru duelul cu Frosinone. „Românul pare în creștere de formă și este foarte motivat după calificarea naționalei sale la Euro 2024”, scrie Gazzetta dello Sport.

Golul reușit la Felcsut în partida cu Israel (2-1) l-ar putea ajuta pe George Pușcaș să joace titular la echipa de club. 

Gazzetta dello Sport anunță că atacantul român va fi în formula de start a lui Genoa împotriva lui Frosinone! Ar fi o premieră în această ediție de Serie A, pentru că în tricoul rossoblu nu a prins un loc de titular decât în Cupa Italiei, cu Reggiana, în care a oferit un assist.

2.146 de zile de la ultima titularizare a lui George Pușcaș în Serie A!

Au trecut cinci ani și mai bine de cinci luni de când Pușcaș nu a mai început în teren un meci din elita Italiei! Se întâmpla în perioada în care George îl avea antrenor la Benevento pe Roberto De Zerbi, iar înfruntarea în cauză a fost acasă contra Sampdoriei (3-2), în care a jucat până în minutul 59, fără a avea vreo realizare. 

Duminica viitoare, are șanse mari să figureze în primul unsprezece al Grifonului, surpriza mai puțin așteptată datorându-se situației medicale a rivalilor său pe post.

Gudmundsson și Retegui sunt încă accidentați

La Gazzetta dello Sport scrie că Albert Gudmundsson, principalul marcator al squadrei rossoblu și care nu ratase niciun meci în actuala stagiune, este accidentat, având o leziune musculară la pulpă, iar perioada lui de absență va fi de două săptămâni. 

Tot indisponibil este și Mateo Retegui, ale cărui probleme medicale sunt mai vechi, el urmând să revină în zece zile. În aceste condiții de criză ofensivă, Alberto Gilardino ar miza pe Pușcaș și pe ghanezul Ekuban.

88 de minute adunate de George Pușcaș din postura de rezervă!

„Românul pare într-o creștere de formă și e foarte motivat după calificarea naționalei sale la Euro 2024, asigurată cu o etapă în avans. Pușcaș nu are decât 88 de minute adunate din șase meciuri la Genoa în acest campionat", subliniază cotidianul roz. 

8goluri au reușit împreună Gudmundsson și Retegui pentru Genoa în acest campionat

Cu Cagliari și Hellas Verona, a prins puțin mai mult de jumătate de oră, iar per total în Serie A 2023-2024 nu se poate lăuda cu nicio realizare.

VIDEO Fiesta în vestiar! Imagini deosebite cu bucuria „tricolorilor”. Edward Iordănescu: „E o mândrie să vă antrenez”

Citește și

Bayern ar putea cumpăra un fundaș de top din Premier League. Cine a intrat pe radarul campioanei din Bundesliga
GERMANIA
Bayern ar putea cumpăra un fundaș de top din Premier League. Cine a intrat pe radarul campioanei din Bundesliga
Anunț-șoc după o victorie istorică: selecționerul Argentinei vrea să demisioneze! Care este motivul
PRELIMINARII CM 2026
Anunț-șoc după o victorie istorică: selecționerul Argentinei vrea să demisioneze! Care este motivul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează