INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Calvarul trăit de Gonçalo Ramos la Paris: „Timp de 20 de zile am sângerat și am vomitat”

Gonçalo Ramos (centru) la PSG (foto: Imago)
Gonçalo Ramos (centru) la PSG (foto: Imago)

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 14:39 / Actualizat marti, 19 martie 2024 15:08

Gonçalo Ramos, 22 de ani, atacantul lui PSG, a dezvăluit într-un interviu acordat pentru publicația portugheză Record că a trăit un adevărat coșmar la Paris. Din cauza problemelor de sănătate, fotbalistul a avut foarte mult de suferit.

Gonçalo a ajuns în august 2023 de la Benfica la PSG, sub formă de împrumut (cu opțiune de cumpărare) pentru un sezon având o opțiune de cumpărare la sfârșitul sezonului. Francezii s-au convins rapid de calitățile portughezului și au activat clauza de 65 de milioane de euro, la care se adaugă 15 milioane de euro sub formă de bonusuri.

Un căpitan important al lui Tottenham îl critică pe Drăgușin, dar crede în el: „Va fi un jucător foarte bun la Spurs
STRANIERI
Un căpitan important al lui Tottenham îl critică pe Drăgușin, dar crede în el: „Va fi un jucător foarte bun la Spurs"

Vârful a avut însă un început de sezon dificil. O infecție l-a împiedicat să joace la cel mai bun nivel. Acum, fotbalistul a dat detalii despre infernul pe care l-a traversat.

„Am avut o lună decembrie complicată. Am contractat un virus care mi-a provocat o infecție la colon. Am petrecut 20 de zile sângerând și vomitând, fără să pot mânca și cu febră foarte mare”.

Ramos a avut nevoie de spitalizare și tratament îndelungat pentru a se pune pe picioare: „Am ajuns să merg la spital de patru sau cinci ori și m-au pus pe perfuzii. Am slăbit 8 kilograme”, a mărturisit Gonçalo Ramos pentru Record.

10 meciuria jucat Gonçalo Ramos în toate competițiile din acest sezon

Recuperarea n-a fost ușoară: „Apoi a trebuit să-mi revin la greutatea normală în mijlocul sezonului. Am făcut un un presezon în ianuarie, ceea ce nu este ușor. Am fost norocos pentru că este o lună mai liniștită în competiție, dar a fost dificil să-mi reintru în ritm după ce am slăbit atât de mult.

Am început pe 10 decembrie și nu m-am antrenat până pe 21. Am avut o recidivă de Crăciun, am fost la spital și nu m-am antrenat la 100% până pe 30”, a mai povestit Ramos.

9 goluria marcat Ramos. A dat și o pasă de gol

Strategia lui PSG după plecarea lui Kylian Mbappe

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, a expus strategia clubului după despărțirea de Kylian Mbappe (25 de ani), care va ajunge cel mai probabil din vară, liber de contract, la Real Madrid.

„Champions League este o poveste lungă. Poate vom discuta despre asta în viitor. La începutul sezonului am spus că ne dorim să construim o echipă de viitor, cu fotbaliști care poate juca împreună pentru o perioadă de 6-8 ani.

Avem cea mai tânără echipă din sferturile de finală, avem cea mai tânără echipă dintre cele mai bune zece cluburi din Europa. Asta ne face mândri și cred că este grozav că putem urma această strategie cu jucătorii tineri, francezi, să facem performanță. Toată lumea a văzut ultimul meci.

(n.r.- despre faptul că Mbappe a marcat cele două goluri în returul cu Real Sociedad, scor 2-1 pentru parizieni) A fost un meci incredibil, dar mai avem mult până la a ne îndeplini obiectivele importante. Acesta este primul pas. Vom lua fiecare meci în parte. Este un drum lung, nu va fi ușor.

În «sferturi» au rămas cele mai bune 8 echipe. Ce vreau este ca toată lumea să muncească în fiecare zi, la antrenamente, la fiecare meci să dea totul. Asta este tot, nu avem așteptări mari, vrem să ne gândim la viitor”, a declarat Nasser Al Khelaifi, potrivit RMC Sport.

Citește și alte articole:

Dan Șucu a anunțat noile prime de titlu și de Europa la Rapid, după ce a discutat cu jucătorii
RAPID
Dan Șucu a anunțat noile prime de titlu și de Europa la Rapid, după ce a discutat cu jucătorii
Anunț incredibil: Juventus a fost spionată » Plan diabolic pentru a distruge clubul torinez
ITALIA
Anunț incredibil: Juventus a fost spionată » Plan diabolic pentru a distruge clubul torinez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează